Ωρα για μπάλα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χρειάζεται προσπάθεια, για να μπορέσει κάποιος να ξεφύγει από το μίσος που παράγει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να χαρεί μπάλα, το επόμενο τριήμερο. Από απόψε το βράδυ έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, οι φίλαθλοι της υφηλίου αναμένεται να απολαύσουν το θέαμα και τις συγκινήσεις που θα τους προσφέρουν τα παιχνίδια σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.

Ευκαιρία να αφήσουμε πίσω για λίγο τα απαράδεκτα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και όλων όσα επακολούθησαν, που ήταν μία αποτύπωση της κατάντιας στην οποία έχουμε φτάσει. Ο κατήφορος δεν τελείωσε. Τα ερχόμενα παιχνίδια για το Κύπελλο θα δώσουν συνέχεια για πολεμικές ανακοινώσεις, οπλίζοντας τα χέρια των φανατικών οπαδών και τα… πόδια των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζεται αύριο στο «Ολντ Τράφορντ», όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 2-0 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η Μάντσεστερ, έστω κι αν παραμένει σε κρίση, είναι ανώτερη, ως ομάδα, των πρωταθλητών Ελλάδας.

Εξάλλου, ούτε οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην καλύτερή τους φετινή κατάσταση. Το πρώτο ζητούμενο για τους παίκτες του Μίτσελ είναι να μην… γκρεμίσουν τις πολύ καλές εντυπώσεις που κέρδιζαν φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οσο για την πρόκριση, στο ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να συμβούν…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή