Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η αντιπαράθεση με οξείς χαρακτηρισμούς ανάμεσα σε ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ και με τη συμμετοχή των θεσμικών οργάνων. Ο ΠΑΟΚ απάντησε στην προχθεσινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά του Ιβάν Σαββίδη και της ΕΠΟ, υποστηρίζοντας: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με περισσή αλαζονεία και υποκαθιστώντας κατά την προσφιλή της συνήθεια την κυβέρνηση και τους θεσμούς, απάντησε (;;;) στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως θα απαντούσε θιγμένος μαθητής δημοτικού, απευθυνόμενος στον κ. Σαββίδη, ο οποίος ήδη κινείται νομικά και αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: "Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αναφέρεται στο πρόσωπό μου κατ’ αυτόν τον τρόπο". Φυσικά δεν διαβάσαμε στην ανακοίνωση το παραμικρό για την ουσία, το παραμικρό για την ποδοσφαιρική πραγματικότητα που συντηρείται, σαν να μην υπάρχει καμία συναίσθηση της πραγματικότητας.

Ο κ. Σαρρής από την πλευρά του λέει ότι θα συνεχίσει να απευθύνεται στα θεσμικά όργανα. Προφανώς εξαίρεση στο δημιουργικό του πρόγραμμα αποτελούν οι συνεντεύξεις Τύπου και οι ανακοινώσεις για να απαντήσει μόνο στον ΠΑΟΚ. Από τον συγκεκριμένο ζητούμε συγγνώμη που τον απασχολήσαμε από την διαφήμιση του ποδοσφαίρου μας “ειδικά στο εξωτερικό»” (sic)! Μετατρέπεστε σε περίγελο…».

Στον ΠΑΟΚ απάντησε με αφορμή την ανακοίνωση της Δευτέρας ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γ. Μώραλης, με ανακοίνωση στην οποία τονίζεται: «Είμαι υποχρεωμένος να θυμίσω σε όσους επιλέγουν να το ξεχνούν ότι δεν έχουν μόνο δικαιώματα στον συνεταιρισμό, έχουν και υποχρεώσεις… Με τον δρόμο που φαίνεται ορισμένοι να επιλέγουν, καταστρατηγώντας τους κανονισμούς που όλοι έχουμε υπογράψει και δυσφημώντας τον συνεταιρισμό με ακραίες εκφράσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, δυστυχώς δεν πριονίζουν τη θέση μου αλλά τον συνεταιρισμό…».

Δηλώσεις με αφορμή την ανακοίνωση του Ολυμπιακού έκανε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο Στ. Βελλής. Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» ως «αγαπημένο παιδί του συστήματος» και πρόσθεσε: «Ο Σαββίδης θέλει να μην πληρώσει τα πρόστιμα και όχι όλους τους φόρους. Τα πρόστιμα βαραίνουν τις παλιές διοικήσεις του ΠΑΟΚ. Ο νόμος λέει πως όλες οι υποχρεώσεις βαραίνουν και τα φυσικά πρόσωπα. Γιατί να πληρώσει τα πρόστιμα ο Σαββίδης για αυτούς; Ας πάει το κράτος να ζητήσει τα πρόστιμα από αυτούς που τα δημιούργησαν. Από την άλλη, τα χρέη Κοσκωτά και Σαλιαρέλη ο Ολυμπιακός τα πλήρωσε; Αν όχι γιατί να τα πληρώσει ο ΠΑΟΚ; Αν δεν τα πλήρωσε, τότε πώς βγαίνει και μιλάει».

Μέσα στον «πόλεμο» ανακοινώσεων του ΠΑΟΚ με τις αρχές του ποδοσφαίρου (του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον «εισαγγελέα» της ΕΠΟ, όπως και στην Ξάνθη) και τον Ολυμπιακό, ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να δώσει λύση και στο θέμα του αθλητικού κέντρου, επένδυση ύψους 50 εκατ. ευρώ όπως ο ίδιος έχει δηλώσει. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έκανε δεύτερη αρνητική εισήγηση για να ξεκινήσουν τα έργα του αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης και πλέον όλοι περιμένουν την αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή