Πάρτε θέση

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και ο πόλεμος κηρύχθηκε. Ανοιχτά, χωρίς… υπονοούμενα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, Σαββίδης και Μαρινάκης, είναι πλέον στα «χαρακώματα». Ηταν κάτι το αναμενόμενο. Το ζητούμενο είναι πού θα καταλήξει αυτή η αντιπαράθεση.

Και φυσικά είναι πλέον αναπόφευκτο, όλα τα μέλη της Σούπερ Λίγκας να τοποθετηθούν. Το κρυφτούλι υπέρ του ενός ή του άλλου δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θα πρέπει, πάντα μέσα από τα θεσμικά όργανα, οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ να δηλώσουν με την ψήφο τους ή τις εισηγήσεις τους σε ποιο στρατόπεδο ανήκουν.

Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη επαφίεται στη Δικαιοσύνη. Και όχι μόνο στην αθλητική. Ασχέτως αν κάνουν πράξη τις απειλές τους, πως θα υποβληθούν μηνύσεις και από τις δύο πλευρές, είναι απαραίτητο να υπάρξει και αυτοβούλως η παρέμβαση της «τυφλής θεάς».

Το τσουνάμι μεγαλώνει. Και θα φτάσει η στιγμή που δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί. Υπάρχουν μπροστά μας δύο ημιτελικοί. Αντί να ρίχνουν όλοι νερό στη φωτιά του φανατισμού, την τροφοδοτούν με λάδι. Και αυτή φουντώνει. Τόσο που απειλεί να μας κάψει όλους.

Οταν θα θρηνήσουμε θύματα, θα είναι πολύ αργά για δάκρυα. Θα πείτε, πως αυτοί που διαφεντεύουν ή που θέλουν να σώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν έχουν κλάψει ποτέ. Γιατί ο χαμένος ενός πολέμου, σε όλα τα επίπεδα, είναι ο απλός κόσμος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή