Δικαιώθηκε ο Δώνης, πληρώνει ο ΠΑΟΚ

Δικαιώθηκε ο Δώνης, πληρώνει ο ΠΑΟΚ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. O ΠΑΟΚ «τράβηξε» όσο μπορούσε την υπόθεση του Γιώργου Δώνη, αλλά δεν δικαιώθηκε. Ο Ελληνας τεχνικός κέρδισε τη «μάχη» και θα πρέπει να εισπράξει αποζημίωση ύψους 800.000 (μαζί με τους συνεργάτες του Δώνη), αφού με ψήφους 3-0 στο Εφετείο Αθηνών απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΠΑΕ. Πλέον, ο Ιβάν Σαββίδης θα πληρώσει τον Δώνη μέχρι τις 31 Μαρτίου, διαφορετικά θα θέσει σε κίνδυνο την αδειοδότηση του ΠΑΟΚ. Αυτό που μένει είναι να πείσει το (πολιτικό) δικαστήριο, όταν θα οριστεί η δικάσιμος, ότι έχει το δίκιο με το μέρος του και τότε θα επιδιώξει επιστροφή χρημάτων, αν και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει αντίστροφη απόφαση.

Στον «Δικέφαλο» είναι οργισμένοι με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, με την οποία ο Παντελής Κωνσταντινίδης τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 20 μέρες και χρηματικό πρόστιμο 2.500 ευρώ (συν άλλα 2.500 η ΠΑΕ), όπως και με την κλήση του Παναγιώτη Ποικιλίδη σε απολογία, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε και σε αυτόν πειθαρχική δίωξη. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως ανάλογη τιμωρία με τον Κωνσταντινίδη θα έχει και ο Ποικιλίδης με στόχο να πάει η αποστολή στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» χωρίς τα δύο στελέχη της.

• Βαρύ χρηματικό πρόστιμο θα κληθεί να πληρώσει η ΠΑΕ Αρης για τη συμπεριφορά το προέδρου της Λάμπρου Σκόρδα, αλλά και μελών της ομάδας (Μπιμπισίδης, Μπουγιουκλής) στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι τρεις τους είχαν τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου, αλλά ήταν στο γήπεδο. Στον Σκόρδα επιβλήθηκε νέα ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 10 ημέρες, στους άλλους δύο για 30 ημέρες και συνολικά τα πρόστιμα ανέρχονται στις 35.000 ευρώ!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή