Επιταχύνει τις διαδικασίες για την αδειοδότηση ο ΠΑΟ

Επιταχύνει τις διαδικασίες για την αδειοδότηση ο ΠΑΟ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μέχρι το τέλος του μήνα τις εκκρεμότητες που απομένουν, ώστε να εξασφαλίσει αδειοδότηση, να παίξει στην Ευρώπη και να συνεχίσει χωρίς πρόσθετα αγκάθια το πλάνο της οικονομικής εξυγίανσής του. Για τον λόγο αυτό, ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε ξανά στα γραφεία της ΕΠΟ και ενημερώθηκε σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα για να συμπληρωθεί ο φάκελος, με βασικό σημείο τον προσδιορισμό του ποσού της εγγυητικής επιστολής που πρέπει να κατατεθεί. Η θέση του Παναθηναϊκού ενισχύθηκε, καθώς η ΕΕΑ ενέκρινε τη μεταβίβαση ποσοστού άνω του 33% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ στην οffshore κυπριακή εταιρεία Sortivo International Ltd, συμφερόντων Αλαφούζου. Μετοχοποιείται έτσι το ομολογιακό δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ που πήρε η ΠΑΕ μέσω της συγκεκριμένης εταιρείας και δεν εμφανίζεται ως χρέος. Απαιτείται η έγκριση από τη Γ.Σ. για την αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης και εν συνεχεία η κυπριακή εταιρεία θα μεταβιβάσει μέσω επόμενων Γ.Σ. τις μετοχές της στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

• Ο Πέτριτς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα προλάβει τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο. Εκτός πλάνων παραμένουν σίγουρα οι Λαγός, Μπαϊράμι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή