Συλλέκτες μεταλλίων οι Ελληνες στο «Γιουρολύμπ Αθηνών»

Συλλέκτες μεταλλίων οι Ελληνες στο «Γιουρολύμπ Αθηνών»

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κυρίαρχοι του Σαρωνικού» αναδείχθηκαν οι Ελληνες ιστιοπλόοι στο «Γιουρολύμπ Αθηνών», το οποίο ολοκληρώθηκε χθες. Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας συνέλεξαν 33 μετάλλια (12 χρυσά, 10 ασημένια, 11 χάλκινα) καθώς επικράτησαν σε όλες τις κατηγορίες εκτός από τα Λέιζερ Στάνταρ, όπου πρώτευσε ο Τούρκος Κ. Γκιουνεϊτζάν. Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν: 470: Π. Μάντης – Π. Καγιαλής, Φινν: Γ. Μιτάκης, Nάρκα: Σ. Μπεκατώρου – Κ. Τριγκώνης, Ράντιαλ: Β. Καραχάλιου, RSX (με πανιά 9,5): Β. Κοκκαλάνης, RSX (με πανιά 8,5): Κ. Οικονομίδης, 49άρια: Σ. Σωτηρίου – Α, Παναγιωτίδης, 2,4mr: Ν. Πατεράκης.

Στην ελληνική διοργάνωση πήραν το αγωνιστικό… βάπτισμα του πυρός στα Νάκρα η Σοφία Μπεκατώρου και ο Κώστας Τριγκώνης, οι οποίοι αποτελούν το νέο ιστιοπλοϊκό ζευγάρι. «Ηταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε σε ανταγωνισμό. Νικήσαμε στις 11 από τις 12 κούρσες. Για πρώτη φορά όλα ήταν καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα. Η Σοφία εξελίσσεται γρήγορα και αυτό βοηθάει για να βελτιώνομαι και εγώ. Επόμενος προορισμός είναι το Γουρολύμπ στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Εκεί ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Θα πάρουν μέρος 80 σκάφη. Στόχος μας είναι να δούμε τις αδυναμίες μας και να τις βελτιώσουμε. Σε κάποιες καιρικές συνθήκες είμαστε καλοί. Εάν συνεχίσουμε έτσι, όλα θα πάνε καλά», δήλωσε στην «Κ» ο παλαιός πρωταθλητής των 470 και των Τορνέιντο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή