Η «μάχη» της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ

Η «μάχη» της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία εισιτήρια  για τα πλέι οφ ψάχνουν κάτοχο για να ολοκληρωθεί το παζλ των οκτώ ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ που θα παλέψουν για τις θέσεις που οδηγούν στη Σούπερ Λιγκ. Ολα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική το Σαββατοκύριακο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, τα Χανιά (1ος όμιλος) μαζί με την Κασσιόπη, τη Νίκη Βόλου και τον Αιγινιακό (2ος όμιλος) περιμένουν ακόμη τρεις ομάδες που θα μπουν στο μίνι πρωτάθλημα. Ηρακλής Ψαχνών, Παναιγιάλειος, Φωστήρας, Ηρακλής και Αναγέννηση Καρδίτσας διεκδικούν τις τρεις θέσεις. Ο Φωστήρας, που ισοβαθμεί με τον Παναιγιάλειο, είχε την ευκαιρία να τον εκτοπίσει από την τέταρτη θέση, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει το Σάββατο, στον Ταύρο (0-0). Τώρα, έχει ακόμη μία ευκαιρία, υποδεχόμενος τον Ηρακλή Ψαχνών, που βολεύεται και με ισοπαλία. Σε ένα θαύμα ελπίζει η Αναγέννηση Καρδίτσας που έκανε το καθήκον της επικρατώντας του Ηρακλή, την Κυριακή, με 2-1. Ο «Γηραιός» έδωσε παράταση στην αγωνία και ελπίζει να μην επιδείξει τάσεις αυτοκτονίας στον τελευταίο αγώνα με τη Ζάκυνθο.

Τα αποτελέσματα: 1ος όμιλος: Αχαρναϊκός – Ολυμπιακός Β. 0-0, Χανιά – Αστ. Μαγούλας 1-0, Επισκοπή – Πανηλειακός 1-0, Φωκικός – Γλυφάδα 2-1, Φωστήρας – Παναιγιάλειος 0-0, Ηρ. Ψαχνών – Καλλιθέα 1-1, Παναχαϊκή – Βύζας Μ. 3-0. 2ος όμιλος: Αν. Καρδίτσας – Ηρακλής 2-1, Δ. Δράμας – Αν. Γιαννιτσών 4-0, Εθν. Γαζώρου – Κέρκυρα 1-2, Καβάλα – Καλαμαριά 0-3, Νίκη Β. – Βατανιακός 4-0, Τύρναβος – Πιερικός 1-2, Ζάκυνθος – Αιγινιακός 0-3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή