Υποβιβάστηκε ο Αρης, αβέβαιο το μέλλον του

Υποβιβάστηκε ο Αρης, αβέβαιο το μέλλον του

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο γκολ του Εργοτέλη, στο 28΄ με τον Σαρρή και στο 30΄ με τον Διαμαντάκο, οδήγησαν και μαθηματικά τον Αρη στον υποβιβασμό. Μία ημέρα μετά τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, ο Αρης βιώνει έναν τρίτο υποβιβασμό. Χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η εικόνα ήταν απογοητευτική. Στις κερκίδες ελάχιστος κόσμος, στο γήπεδο ελάχιστη ποιότητα και διάθεση από τους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου να παλέψουν για τις μαθηματικές ελπίδες που είχαν.

Μια μέρα νωρίτερα, περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του Αρη βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτός ο σύλλογος δεν πρόκειται να σβήσει. Ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Αλέκος Αλεξιάδης γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους. Είναι προσωπικότητες που γιγαντώθηκαν μέσω του Αρη και γιγάντωσαν τον σύλλογο με την προσφορά τους. «Νιώθω μεγάλη συγκίνηση. Η παρουσία του κόσμου είναι τρομερή και αυτό δείχνει τη δύναμή μας παρά τα προβλήματα. Θα ξεπεράσουμε τα όσα συμβαίνουν να είστε σίγουροι», έγραψε ο Γκάλης στο facebook. «Ο Αρης άφησε το στίγμα του στα 100 χρόνια ζωής και θα συνεχίσει να το κάνει και τα επόμενα 100», είπε ο Γιαννάκης. Αμφότεροι γνώρισαν την αποθέωση όταν πάτησαν στο παρκέ. Με δάκρυα στα μάτια ο Αλεξιάδης δήλωσε: «Εύχομαι να είναι όλοι γεροί, ειδικά ο Αρης. Βλέπω όλο τον κόσμο και είμαι κατευχαριστημένος. Ο Αρης είναι η ζωή μου».

Στο Αλεξάνδρειο ήταν και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος θέλει να εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας. Αποδοκιμάστηκε όπως και όλοι οι πολιτικοί που ήταν στο Παλέ, αλλά και μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ που έκαναν την εμφάνισή τους. «Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να γίνεις μέλος της οικογένειας του Αρη, έχουμε δρόμο! Με τους ανθρώπους που μιλάμε και είναι σοβαροί και έχουν προσφέρει όλοι και έχουν τις προϋποθέσεις να είναι μπροστά», είπε ο Κούγιας, ο οποίος χθες υπογράμμισε ότι θα ήθελε να γίνει πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αρη! Με τον υποβιβασμό οριστικό, οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα βασιζόμενοι στο θέμα των ισολογισμών που έχει προκύψει, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή