Την ενοχή του Ψωμιάδη πρότεινε ο εισαγγελέας

Την ενοχή του Ψωμιάδη πρότεινε ο εισαγγελέας

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ενοχή τόσο του Μάκη Ψωμιάδη όσο και των συγκατηγορουμένων του πρότεινε ο εισαγγελέας κ. Κατεβάτης. Οι κατηγορίες αφορούν υπεξαίρεση 21 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ την περίοδο που ο κ. Ψωμιάδης βρισκόταν στην προεδρία του συλλόγου. Εκτός του Μ. Ψωμιάδη, κατηγορούμενοι είναι επίσης οι Χαρίλαος Ψωμιάδης του Γεωργίου, Χαρίλαος Ψωμιάδης του Παναγιώτη, Φιλιώ Γεωργίου και Αντώνης Κατσαρός για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή καθώς και ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος.

Στο τέλος της αποδεικτικής διαδικασίας, ο εισαγγελέας ανέφερε πως η εισήγησή του προέκυψε «κυρίως από το πόρισμα το ΣΔΟΕ αλλά και καταθέσεις μαρτύρων – ότι χρήματα υπήρχαν, παρά τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς των κατηγορουμένων. Είμαι υποχρεωμένος να προτείνω την ενοχή όλων των κατηγορουμένων όπως κατηγορούνται». Η διαδικασία θα συνεχιστεί την ερχόμενη Παρασκευή, με τις αγορεύσεις των συνηγόρων των δύο πλευρών.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, προβληματισμός υπάρχει για την έλλειψη εναλλακτικών λύσεων στην επιθετική γραμμή της ομάδας, μετά τον τραυματισμό του Μπρέσεβιτς. Μόνος διαθέσιμος σέντερ φορ είναι ο Αλεξ Ντακόλ που θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ηλυσιακό την Κυριακή στις 16.00.

Στα μεταγραφικά, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σταύρου Σβάρνα από την Τριγλία Ραφήνας. Ο Σβάρνας είναι 16 ετών, αμυντικός, και θεωρείται ιδιαιτέρως ταλαντούχος. Αν αυτή η μεταγραφή πραγματοποιηθεί, θα είναι η δέκατη για την ΑΕΚ μετά τους Μάνταλο (Ξάνθη), Φαγέ (Καλλιθέα), Σαρρή (Εργοτέλης), Κολοβέτσιο (ΠΑΣ Γιάννινα), Λαμπρόπουλο, Ανέστη, Αραβίδη και Ντούνη (Πανιώνιος), αλλά και τον Μάρκο Ζόριτς.

Παράλληλα, εξετάζεται και η περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του Αρη, Γιάννη Γιαννιώτα, που αγωνίζεται στη γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή