Στο κενό το υπόμνημα του Αρη από την ΕΕΑ

Στο κενό το υπόμνημα του Αρη από την ΕΕΑ

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο κενό πέφτουν οι προσπάθειες του Aρη να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ, «πατώντας» στο θέμα της μη έκδοσης ισολογισμών των ΠΑΕ Πλατανιά και Πανιωνίου. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν ασχολήθηκε στη χθεσινή συνεδρίασή της με τη συγκεκριμένη υπόθεση, θεωρώντας πως είναι αναρμόδια και πως τέτοιες υποθέσεις διερευνώνται από τη γενική γραμματεία Εμπορίου. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Επιτροπή δεν αποδέχθηκε το υπόμνημα του Αρη το οποίο κατέθεσε το μέλος της ΠΑΕ, Θανάσης Κώνστας. Ακόμα, πάντως, και στο ενδεχόμενο που η ΕΕΑ ασχοληθεί με την υπόθεση αυτή, τότε δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση, παρά μόνο να κάνει εισήγηση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του Αρη παραμένει μπροστά σε θολό τοπίο σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα. Ο Λάμπρος Σκόρδας, νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, με γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, την ώρα που είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι αποδεκτός. «Πρέπει να συνεχισθεί η προσπάθεια για να ενταχθεί η ΠΑΕ στο άρθρο 99, κόντρα στην αποτυχημένη πρώτη αίτηση και στον διαφαινόμενο υποβιβασμό. Η επιλογή της Γ΄ Εθνικής και της διάλυσης δεν πρέπει να αποτελέσουν επιλογή. Αντίθετα πρέπει να εξασφαλισθεί με ρεαλισμό η οικονομική επιβίωση και με αυτό τον τρόπο η προσέλκυση ενός ισχυρού οικονομικού παράγοντα. Αυτοί είναι και οι μοναδικοί λόγοι που συνεχίζω και παραμένω, μαζί με τους συνεργάτες μου στη διοίκηση, αποτρέποντας μαθητευόμενους μάγους και κασκαντέρ να κάνουν πράξη τον εδώ και τρία χρόνια σχεδιασμό της εκκαθάρισης σε ερασιτεχνικές κατηγορίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, προσθέτοντας πως «αν κάποιος πιστεύει ότι είμαι λάτρης της προεδρικής καρέκλας, ας μας παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο διάσωσης και θα του την παραδώσω τρέχοντας. Μέχρι τότε θα κάνω, όπως έκανα πάντα, ό,τι περνά από το χέρι μου ώστε να σωθεί από τη διάλυση ο Αρης μας και να τον παραδώσω όχι σε άνεργους ή επιτήδειους, αλλά σε κάποιον ισχυρό παράγοντα που θα τον θεωρήσει ελκυστική επένδυση και θα τον οδηγήσει ξανά σε επιτυχίες».

Ο Φόρης Κάκογλου, τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών, θα είναι ο υπηρεσιακός τεχνικός του Αρη ώς το φινάλε του πρωταθλήματος, μετά την παραίτηση του Σούλη Παπαδόπουλου. Ο Γιώργος Φοιρός τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ παρουσίασε χθες τον Κάκογλου στους παίκτες.

Η ΠΑΕ κατέθεσε χθες ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να αποκτήσει και πάλι προσωρινή διαταγή αναστολής των εις βάρος της αποφάσεων από το διαιτητικό της ΕΠΟ και να μην κινδυνεύσει η ομάδα με αφαίρεση βαθμών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή