Κέρδος ο Βέργος για Ολυμπιακό που στρέφεται στον ΠΑΟΚ

Κέρδος ο Βέργος για Ολυμπιακό που στρέφεται στον ΠΑΟΚ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Νίκος Βέργος ήταν το μόνο κέρδος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Με το γκολ το οποίο πέτυχε ο νεαρός μεσοεπιθετικός που προέρχεται απ’ τις ακαδημίες των «ερυθρόλευκων», έγινε ο 19ος παίκτης των «ερυθρόλευκων» που σκόραρε στο πρωτάθλημα. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες συμμετοχές, καθώς έπαιξε ως αλλαγή στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Εργοτέλη και τον Αστέρα. Δεν αποκλείεται δε να χρησιμοποιηθεί απ’ τον Μίτσελ και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αρη στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης, 19.30).

Χθες, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Φάληρο. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης ζήτησαν αυξημένα μέτρα ασφάλειας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να ηγηθεί της αποστολής της, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης. Στη σύσκεψη που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν εξέφρασαν καμία αντίρρηση στα αιτήματα του ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, ο σοβαρός τραυματισμός του Βίκτορ Βαλντέζ της Μπαρτσελόνα ίσως ανοίξει την πόρτα της Εθνικής Ισπανίας στον Ρομπέρτο, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, στη λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών βρίσκονται αρκετοί τερματοφύλακες.

«Σύντομα θα χαμογελάσεις ξανά Bίκτορ Βαλντέζ. Ολη τη δύναμη για έναν μαχητή και μεγάλο τερματοφύλακα. Σε περιμένουμε» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Μίτσελ, μέσω του twitter, στον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή