Με Μπεργκ και ηθικό ο ΠΑΟ στο Περιστέρι

Με Μπεργκ και ηθικό ο ΠΑΟ στο Περιστέρι

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαρακτήρα «τελικού» αποκτά για τον Παναθηναϊκό εν όψει πλέι οφ το αυριανό παιχνίδι του στο Περιστέρι. Η 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είχε δώρα για τους «πράσινους», καθώς με τη νίκη τους επί της Καλλονής σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη και την ήττα του Ατρόμητου από τον ΟΦΗ, είναι στο -1 από τη 2η θέση του πρωταθλήματος και δεν έχουν πλέον βαθμολογικό μειονέκτημα για τα πλέι οφ. Αν ξεκινούσαν τώρα, οι τρεις ομάδες θα ήταν στην αφετηρία με 1 β. και 0 τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ πριν από 2-3 μήνες ο Παναθηναϊκός είχε βρεθεί στο -3 από τον ΠΑΟΚ στην ειδική βαθμολογία. Αν μάλιστα νικήσει αύριο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, εκεί που προχθές ήταν ένα βαθμό πίσω του στη βαθμολογία των πλέι οφ, θα βρεθεί τώρα ένα βαθμό μπροστά του.

Ο Αναστασίου υπολογίζει στον Μπεργκ, ο οποίος εξέτισε την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του (ξεχρεώνει στην Ξάνθη) και επιστρέφει στην ενδεκάδα. Ο Σουηδός διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας, είναι πλέον πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και αυξάνει με την παρουσία του τη δύναμη κρούσης της ομάδας. Οι Λαγός, Πέτριτς έχουν ελπίδες να μπουν στην αποστολή, ενώ η συμμετοχή του Ντίνα (κτύπησε στο γόνατο την Τετάρτη) θα κριθεί σήμερα. Σίγουρος απών είναι μόνο ο Μπαϊράμι. Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε 900 εισιτήρια και θα τα διαθέσει μόνο στους συνδέσμους της Θύρας 13.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή