Δυνατή δοκιμασία για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής πάλης

Δυνατή δοκιμασία για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής πάλης

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πόλη Βάνταα της Φινλανδίας, οι Ελληνες παλαιστές θα προσπαθήσουν από αύριο να βάλουν τις βάσεις για το ολυμπιακό όνειρο. Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ελευθέρας (ανδρών – γυναικών) και ελληνορωμαϊκής θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας εκπρόσωποι της παλιάς γενιάς σε συνδυασμό με νέα ταλαντούχα παιδιά.

Η αυλαία για τα ελληνικά χρώματα θα ανοίξει με τη συμμετοχή της Μαρίας Πρεβολαράκη. Η δευτεραθλήτρια Ευρώπης των 55 κ. θα αγωνιστεί αύριο στη νέα ολυμπιακή κατηγορία των 53 κ. Θέλει να βρεθεί στο βάθρο των νικητών για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση. «Η προετοιμασία μου ολοκληρώθηκε και είμαι ευχαριστημένη. Το θετικότερο είναι ότι ξεπέρασα το πρόβλημά μου στον αυχένα. Η κατηγορία μου είναι καινούργια. Στα πρώτα δύο τουρνουά της χρονιάς πήγα καλά και ελπίζω κάτι ανάλογο να συμβεί και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Γνωρίζω τις βασικές αντιπάλους μου και ξεχωρίζουν οι αθλήτριες από Ρωσία, Ουκρανία και Πολωνία. Κάθε αγώνας αναμένεται διαφορετικός», δήλωσε η πρωταθλήτρια. Η Αγόρω Παπαβασιλείου θα παλέψει στις 4 Απριλίου στην κατηγορία των 63 κ. Οι εκπρόσωποί μας στην ελευθέρα ανδρών αγωνίζονται το διήμερο 3-4 Απριλίου. Στις συμμετοχές ξεχωρίζει ο δύο φορές «χάλκινος» πρωταθλητής κόσμου Γιάννης Αρζουμανίδης, ο οποίος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα 125. Στις 3/4, θέλει να κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο που λείπει από τη συλλογή του. Την ίδια ημέρα θα αγωνιστεί και ο Γιάννης Τσεραχίδης (74 κ.) ενώ στις 4/4 θα πάρουν μέρος οι Ανδρέας Τριανταφυλλίδης (70 κ.) και Τιμοφέι Ξενίδης (86 κ.). Το πρόγραμμα της ελληνορωμαϊκής πάλης: 5/4: Βλαδ. Ματιάς (66 κ.), Σπ. Κουντουρατζής (98 κ.), Ξεν. Κουτσιούμπας (130 κ.), 6/4: Γιώργος Πρεβολαράκης (71 κ.), Γεβγκένι Πέντορετς (75 κ.), Νίκος Βάρκας (80 κ.) και Δημ. Παπαδόπουλος (85 κ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή