Συναρπαστικά αναμένονται τα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ, θρίλερ σε Ταύρο, Αίγιο

Συναρπαστικά αναμένονται τα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ, θρίλερ σε Ταύρο, Αίγιο

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεμάτη συγκινήσεις ήταν η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Φούτμπολ Λιγκ. Στον 1ο όμιλο, τα βλέμματα ήταν στραμμένα σε Ταύρο και Αίγιο, όπου τα θρίλερ είχαν ανατροπές και ευτυχισμένο τέλος για Φωστήρα και Ηρακλή Ψαχνών. Οι δύο ομάδες έδιναν έναν «τελικό» εισόδου στα πλέι οφ με την ομάδα του Ταύρου να θέλει μόνο τη νίκη και την ομάδα της Εύβοιας να βολεύεται και με την ισοπαλία! Την ίδια ώρα στο Αίγιο, ο τοπικός Παναιγιάλειος υποδεχόταν την αδιάφορη Επισκοπή και εφόσον έπαιρνε τους τρεις βαθμούς θα έπαιρνε αυτός το ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ και θα άφηνε εκτός τον… χαμένο του αγώνα στον Ταύρο. Ο Παναιγιάλειος κρατούσε την τύχη στα χέρια του και με το γκολ του Χρυσαφάκη στο 71΄ αδιαφορούσε για τους συνδιεκδικητές του. Ωστόσο, στο 80΄ ο Μανουσάκης τιμώρησε τους γηπεδούχους που πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, ισοφαρίζοντας σε 1-1! Ακόμη κι έτσι, όμως, ο Παναιγιάλειος ήταν στα πλέι οφ, όσο Φωστήρας και Ηρακλής Ψαχνών έμεναν στο 0-0. Το θρίλερ του Ταύρου έληξε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94΄), με το γκολ του Τασουλή να στέλνει τον Φωστήρα στα πλέι οφ, μαζί με τον Ηρακλή Ψαχνών του οποίου οι παίκτες -προς στιγμήν- μη γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του Αιγίου νόμιζαν ότι είχαν αποκλειστεί.

Στον 2ο όμιλο τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα, αφού ο Ηρακλής το μόνο που είχε να κάνει ήταν να κερδίσει την -χωρίς κίνητρο- Ζάκυνθο, όπως και έπραξε, έστω και με αρκετό άγχος (2-1) καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ (20΄ Σολφερίνο). Η ανατροπή έγινε γρήγορα από τους Τσιλιανίδη (30΄), και Πουρτουλίδη (35΄ πέν.).

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής: 1ος όμιλος: Φωστήρας – Ηρ. Ψαχνών 1-0, Καλλιθέα – Χανιά 0-0, Παναιγιάλειος – Επισκοπή 1-1, Αστ. Μαγούλας – Φωκικός 3-2, Πανηλειακός – Αχαρναϊκός 2-1, Γλυφάδα – Παναχαϊκή 0-1, Βύζας Μεγ. – Ολυμπιακός Βόλου 0-8. 2ος όμιλος: Νίκη Βόλου – Αν. Καρδίτσας 1-0, Απόλλων Καλ. – Εθνικός Γαζώρου 1-3, Βατανιακός – Δόξα Δράμας 2-3, Αν. Γιαννιτσών – Τύρναβος 0-2, Ηρακλής – Ζάκυνθος 2-1, Αιγινιακός – Καβάλα 5-0, Κέρκυρα – Πιερικός 1-0.

Η βαθμολογία των πλέι οφ: Ολυμπιακός Βόλου 6, Κέρκυρα 6, Νίκη Βόλου 2, Αιγινιακός 1, Χανιά 1, Φωστήρας 1, Ηρακλής Ψαχνών 0, Ηρακλής 0.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης. Στη Σούπερ Λιγκ θα ανέβουν οι δύο πρώτοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή