ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σίγουροι για την εξασφάλιση της αδειοδότησης στον ΠΑΟ

sigoyroi-gia-tin-exasfalisi-tis-adeiodotisis-ston-pao-2014939

Με αισιοδοξία στα όρια της σιγουριάς περιμένει ο Παναθηναϊκός την απόφαση του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ. Η προθεσμία για την κατάθεση των απαιτούμενων εγγράφων έληξε χθες, με τους «πράσινους» να έχουν ολοκληρώσει έγκαιρα όλη την προεργασία ώστε ο φάκελός τους να είναι πλήρης και να μην αντιμετωπίσουν τις περιπέτειες της περυσινής χρονιάς.

Η θέση τους είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: έχουν διακανονίσει τα χρέη τους, είναι συνεπείς στις συμφωνίες τους, έχουν λιγότερα έξοδα σε σχέση με τα έσοδά τους και πορεύονται με ένα ρεαλιστικό πλάνο οικονομικής βιωσιμότητας. Θεωρούν ότι ο φάκελός τους εκπληρώνει τις (πιο αυστηρές εφέτος) απαιτήσεις και ελπίζουν βάσιμα πως η απόφαση θα είναι θετική. Για να μην επαναληφθεί η περυσινή σύγχυση μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, οι σχετικές αποφάσεις για την αδειοδότηση όλων των ομάδων θα ανακοινωθούν πριν από την έναρξη των πλέι οφ.

• Σε μαγνητική υποβλήθηκε ο Τριανταφυλλόπουλος, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Τα αποτελέσματα θα δείξουν αν θα υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, από τον οποίο θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σίλντενφελντ. Απών λόγω καρτών θα είναι και ο Ζέκα (έχει αιμάτωμα στο μηρό), ενώ πρόβλημα (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) αντιμετωπίζει και ο Καρέλης. Οι Ντίνας, Μπαϊράμι ακολούθησαν ξανά ατομικό. Ο Πέτριτς θα παίξει σήμερα σε φιλικό με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό στο Κορωπί.