Σίγουροι για την εξασφάλιση της αδειοδότησης στον ΠΑΟ

Σίγουροι για την εξασφάλιση της αδειοδότησης στον ΠΑΟ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αισιοδοξία στα όρια της σιγουριάς περιμένει ο Παναθηναϊκός την απόφαση του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ. Η προθεσμία για την κατάθεση των απαιτούμενων εγγράφων έληξε χθες, με τους «πράσινους» να έχουν ολοκληρώσει έγκαιρα όλη την προεργασία ώστε ο φάκελός τους να είναι πλήρης και να μην αντιμετωπίσουν τις περιπέτειες της περυσινής χρονιάς.

Η θέση τους είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: έχουν διακανονίσει τα χρέη τους, είναι συνεπείς στις συμφωνίες τους, έχουν λιγότερα έξοδα σε σχέση με τα έσοδά τους και πορεύονται με ένα ρεαλιστικό πλάνο οικονομικής βιωσιμότητας. Θεωρούν ότι ο φάκελός τους εκπληρώνει τις (πιο αυστηρές εφέτος) απαιτήσεις και ελπίζουν βάσιμα πως η απόφαση θα είναι θετική. Για να μην επαναληφθεί η περυσινή σύγχυση μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, οι σχετικές αποφάσεις για την αδειοδότηση όλων των ομάδων θα ανακοινωθούν πριν από την έναρξη των πλέι οφ.

• Σε μαγνητική υποβλήθηκε ο Τριανταφυλλόπουλος, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Τα αποτελέσματα θα δείξουν αν θα υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, από τον οποίο θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σίλντενφελντ. Απών λόγω καρτών θα είναι και ο Ζέκα (έχει αιμάτωμα στο μηρό), ενώ πρόβλημα (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) αντιμετωπίζει και ο Καρέλης. Οι Ντίνας, Μπαϊράμι ακολούθησαν ξανά ατομικό. Ο Πέτριτς θα παίξει σήμερα σε φιλικό με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό στο Κορωπί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή