Εντονη αμφισβήτηση για Δέλλα, φαβορί Χριστόπουλος και Τσιώλης

Εντονη αμφισβήτηση για Δέλλα, φαβορί Χριστόπουλος και Τσιώλης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μέτριες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών στον τελευταίο αγώνα με τον Ηλυσιακό, δημιούργησαν προβληματισμό στη διοίκηση της ομάδας που αφορά κυρίως στον προπονητή Τραϊανό Δέλλα.

Από την έναρξη της φετινής σεζόν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνιζε πως ο Δέλλας θα στηριχθεί και στο πρόσωπο του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, η Ενωση θα δημιουργούσε προπονητή «από τα σπλάχνα της». Παρά την εξασφαλισμένη άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ, οι εμφανίσεις της ομάδας δεν ήταν καθόλου πειστικές και σε καμία περίπτωση δεν αποτύπωσαν αγωνιστικά τη διαφορά επιπέδου με τους αντιπάλους.

Είναι δεδομένο πως στην ΑΕΚ εξετάζεται σοβαρά το ζήτημα του προπονητή, ωστόσο τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σάκη Τσιώλη δεν ευσταθούν. Αντιθέτως, εξετάζεται το όνομα του Γιάννη Χριστόπουλου που έχει διατελέσει προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στην περσινή εξαιρετική πορεία των Ηπειρωτών, αλλά έχει υπάρξει και προπονητής ακαδημιών της ΑΕΚ από το 2005 έως το 2007. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να υπάρξει και όνομα-έκπληξη που θα αναλάβει την ΑΕΚ μετά το τέλος της σεζόν.

• Τη Δευτέρα θα διεξαχθεί ο εκτός έδρας αγώνας της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή