Εύκολα η Ρεάλ, προβάδισμα για Παρί

Εύκολα η Ρεάλ, προβάδισμα για Παρί

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους και επικράτησαν των Ντόρτμουντ με 3-0 και Τσέλσι με 3-1, αντίστοιχα, στους πρώτους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ ήταν καταιγιστική κατά διαστήματα και ακούμπησε το ένα της χέρι στο εισιτήριο για τους ημιτελικούς. Στο πρώτο ημίχρονο το Μπερναμπέου… κατηφόρισε και τα γκολ των Μπέιλ (3΄) και Ισκο (27΄) έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στους Μαδριλένους. Στο δεύτερο μέρος, η Ντόρτμουντ ισορρόπησε, απείλησε στις αντεπιθέσεις, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ομπαμεγιάνγκ (49΄) και Μιχταριάν (59΄) αλλά δεν απέφυγε και τρίτο γκολ από τον Ρονάλντο (57΄).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Καρβαχάλ, Κοεντράο, Μπέιλ, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ισκο (72΄ Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο (80΄ Κασεμίρο), Μπενζεμά (75΄ Μοράτα).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντερφέλερ, Χούμελς, Παπασταθόπουλος, Πίστσεκ (67΄ Σίμπερ), Ντουρμ, Κελ (73΄ Γιόλιτς), Ρόις, Σαχίν, Γκρόσκροϊτς, Μιχταριάν, Ομπαμεγιάνγκ (64΄ Χόφμαν).

Στο Παρίσι, δικαιώθηκαν όσοι περίμεναν μια αμφίρροπη αναμέτρηση. Η Παρί μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και προηγήθηκε μόλις στο 4΄ με τον Λαβέτσι. Οι «μπλε» ανέβασαν την απόδοσή τους σταδιακά και στο 27΄ ισοφάρισαν με πέναλτι του Αζάρ, το οποίο είχε κερδίσει ο Οσκαρ από τον Τιάγκο Σίλβα. Οι Παριζιάνοι γνώριζαν πως αυτό το 1-1 δεν θα τους είναι αρκετό στον επαναληπτικό και στο δεύτερο 45λεπτο μπήκαν με πιο επιθετικές διαθέσεις. Δικαιώθηκαν στο 61΄ όταν ο Νταβίντ Λουίζ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λαβέτσι. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο Παστόρε με σουτ έκανε το 3-1, δυσκολεύοντας αρκετά το έργο των Λονδρέζων στον επαναληπτικό.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Μάξουελ, Τιάγκο Σίλβα, Αλεξ, Ζαλέ, Μότα, Ματουιντί, Βεράτι (76΄ Καμπαγιέ), Λαβέτσι (85΄ Παστόρε), Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς (69΄ Λούκας).

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Ραμίρεζ, Αζάρ, Οσκαρ (74΄ Λάμπαρντ), Γουίλιαν, Σίρλε (59΄ Τόρες).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή