Οι… εξυπνάκηδες

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για άλλη μία φορά οι «ειδικοί» διαψεύστηκαν. Οσοι θεωρούσαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εύκολο θύμα, για την ποδοσφαιρική μηχανή που λέγεται Μπάγερν, εκτέθηκαν. Δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία. Γιατί πολλοί δημοσιογράφοι, θέλουν να το παίζουν και προπονητές… και μάλιστα χωρίς ποτέ οι ίδιοι να έχουν κλωτσήσει μπάλα. Ούτε στην πλατεία της γειτονιάς τους.

Σίγουρα η γερμανική ομάδα, παραμένει το φαβορί για την πρόκριση, όμως αυτή, αν τελικά την κερδίσει κάθε άλλο παρά εύκολη θα αποδειχτεί. Λέμε, πως οι φανέλες τέτοιων ομάδων, είναι «βαριές». Κι αυτό αποδείχτηκε, στο Ολντ Τράφορντ την Τρίτη το βράδυ. Και το πιο περίεργο; Αν και η αρμάδα του Γκουαρντιόλα είχε τη συντριπτική κατοχή, οι κλασσικές ευκαιρίες, ήρθαν από τους γηπεδούχους.

Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλοι που θέλουν να το παίζουν… Μουρίνιο, πως στο ποδόσφαιρο και ειδικά σε τέτοιο επίπεδο, δεν υπάρχει το απόλυτο φαβορί. Και φυσικά ποτέ, οι σοβαρές ομάδες, δεν απολύουν τον προπονητή τους, από το πρώτο τρίμηνο. Τον στηρίζουν, τον ενισχύουν και περιμένουν τη βελτίωση.

Ο προχθεσινός αγώνας, Μάντσεστερ – Μπάγερν, μπορεί να μην προσέφερε το αναμενόμενο θέαμα, υπενθύμισε όμως σε όλους μας, πως στο ποδόσφαιρο, «ποτέ μη λες ποτέ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή