Η Κυριακή της φιέστας για τον Ολυμπιακό

Η Κυριακή της φιέστας για τον Ολυμπιακό

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία 24ωρα πριν απ’ τη ρεβάνς του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θα γιορτάσει την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Μετά την ολοκλήρωση του κυριακάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (αναμένεται να αγωνιστεί ο Δημήτρης Σιόβας για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο στις 11 Ιανουαρίου), οι «Πειραιώτες» θα κάνουν φιέστα τίτλου.

Ανάμεσα σε άλλα θα «παρελάσουν» τα 40 τρόπαια πρωταθλητή που έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός. Στη φιέστα θα βραβευτούν τόσο η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού που κατέκτησε το περασμένο Σάββατο το πρωτάθλημα νικώντας τον ΠΑΟΚ με 1-0 στον τελικό, όσο και η ομάδα πόλο των γυναικών που πανηγύρισε την ίδια ημέρα τον πρώτο ευρωπαϊκό της τίτλο.

Τα έσοδα του αγώνα με τον Απόλλωνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της UNICEF. Μάλιστα, ο Μίτσελ αγόρασε 1.000 εισιτήρια! Στη φιέστα θα υπάρχει ειδική ενότητα προς τιμήν του ιστορικού προέδρου του Ολυμπιακού, Σταύρου Νταϊφά. Να σημειωθεί πως στον περιβάλλοντα χώρο του φαληρικού γηπέδου θα υπάρχουν δράσεις για τους μικρούς φίλους των «ερυθρόλευκων» οι οποίες θα αρχίσουν από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή