Χωρίς κόσμο ο ΠΑΟ στην Ξάνθη, ιταλικές «σειρήνες» για Καρέλη

Χωρίς κόσμο ο ΠΑΟ στην Ξάνθη, ιταλικές «σειρήνες» για Καρέλη

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενοχλημένοι είναι οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό από το «άκυρο» που έριξε η Σκόντα Ξάνθη στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής. Ενώ είχε συμφωνήσει την περασμένη εβδομάδα να διαθέσει 1.300 εισιτήρια για τις ανάγκες τους, η ακριτική ομάδα υπαναχώρησε χθες και δεν θα τα δώσει. Στη σχετική επιστολή που έστειλε στον Παναθηναϊκό, αναφέρει ότι λόγω των δεκάδων απειλητικών τηλεφωνημάτων που δέχεται από τη Δευτέρα, φοβάται προβοκάτσια με «παρατράγουδα» που θα έχουν στόχο τον υποβιβασμό της. «Σίγουροι εκ των προτέρων για την κατανόησή σας σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, έχουμε την ηθική υποχρέωση να ζητήσουμε μια συγγνώμη από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, που χωρίς να το θέλουμε τους στερούμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στη Β. Ελλάδα την αγαπημένη τους ομάδα», καταλήγει η επιστολή της Ξάνθης, με τον Παναθηναϊκό να μη μπορεί να αντιδράσει, καθώς, παρά την αρχική συμφωνία, είναι δικαίωμα του εκάστοτε γηπεδούχου να δίνει ή να μη δίνει εισιτήρια. Οι «πράσινοι» εκτιμούν, όμως, όμως ότι λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, η Ξάνθη δεν επιθυμεί την παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού για να μη θυμίζει το γήπεδό της Λεωφόρο.

• Μετά τον Μάρκους Μπεργκ, ρόλο στα μεταγραφικά σενάρια παίρνει και ο Νίκος Καρέλης. Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «sportal», ο 21χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Ουντινέζε και της Κάλιαρι, ενώ όπως δηλώνει ο μάνατζέρ του, παρακολουθείται και από άλλες ιταλικές ομάδες. Ολα αυτά κινούνται, προς το παρόν τουλάχιστον, σε φιλολογικό επίπεδο.

• Εννιά παίκτες (Κοτσόλης, Μπεργκ, Ζέκα, Πράνιτς, Τριανταφυλλόπουλος, Ατζαγκούν, Αμπέντ, Νάνο και Σίλντενφελντ) του Παναθηναϊκού, μαζί με μέλη του προπονητικού τιμ και στελέχη της ΠΑΕ, θα επισκεφθούν αύριο το ίδρυμα «Η Θεοτόκος» για να δώσουν δώρα και αυτόγραφα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή