Το Πρόγραμμα της Κυριακής

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Η τελευταία στροφή

Στην τελευταία αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την ομάδα που θα ακολουθήσει τον Αρη στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και εκείνη που θα τερματίσει στη 16η θέση και θα δώσει μπαράζ παραμονής στη Σούπερ Λίγκα. Η Βέροια και η Ξάνθη που βρίσκονται στην προτελευταία θέση υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα, ενώ ο Απόλλων που είναι στη 15η θέση, παίζει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Πλατανιά. Συνοπτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής: 19.00: Ξάνθη – Παναθηναϊκός, Αρης – ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια – Αστέρας Τρ., Εργοτέλης – Καλλονή, Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Απόλλων, Παναιτωλικός – ΟΦΗ, Πανθρακικός – Ατρόμητος, Πανιώνιος – Πλατανιάς.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Το ντέρμπι του Βόλου

Η 2η αγωνιστική των πλέι οφ διεξάγεται σήμερα, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται τη Νίκη Βόλου. Το πρόγραμμα: 15.00: Κασσιόπη – Χανιά, Αιγινιακός – Φωστήρας, 18.00: Ηρακλής Ψαχνών – Ηρακλής, 20.30: Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Με φόντο τον τελικό

Ο Πρωτέας Βούλας θα υποδεχθεί (12.00) τον Παναθηναϊκό στον πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Α1 γυναικών.

ΣΤΙΒΟΣ

Στόχος το ευρωπαϊκό

Με στόχο να πιάσει το όριο συμμετοχής για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Ντενίζ Δημάκη αγωνίζεται σήμερα στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ. Η έμπειρη δρομέας θα επιδιώξει μια επίδοση καλύτερη από το 2:38.00, που θα της δώσει το εισιτήριο για τη Ζυρίχη.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πέφτει η αυλαία

Στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης ολοκληρώνεται σήμερα η Πολυεθνή Κολυμβητική Συνάντηση Νέων (αγόρια 17, 18 ετών, κορίτσια 15, 16 ετών).

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Δυνατό τεστ

Στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας ολοκληρώνεται σήμερα η διεθνής ρεγκάτα της κωπηλασίας όπου παίρνουν μέρος και Ελληνες κωπηλάτες. Πρόκειται για 14 αθλητές της κατηγορίας ανδρών – γυναικών και 10 από την εφήβων – νεανίδων.

ΠΟΛΟ

Δράση στα πλέι οφ

Με ένα παιχνίδι συνεχίζονται αύριο τα πλέι οφ της Α1 ανδρών. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο «Ιλίσιο» τη Βουλιαγμένη (19.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή