Η ρεβάνς του Κυπέλλου καλεί Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Η ρεβάνς του Κυπέλλου καλεί Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις εικόνες της φιέστας για το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αλλά και στη σκιά του σοβαρού τραυματισμού του Πέρες που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός για έξι μήνες, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για την αυριανή ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Μίτσελ που δεν υπολογίζει ούτε στον Χολέμπας μίλησε για την πορεία του Ολυμπιακού με χθεσινές του δηλώσεις στην «El Mundo Deportivo»: «Ηταν μια πρόωρη γέννα, αλλά το παιδί βγήκε μια χαρά. Εχω την τύχη να βρίσκομαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, που όμως δεν είναι πολύ γνωστός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι να τον κάνουμε περισσότερο γνωστό και να πετύχουμε κάτι». Μάλιστα, δεν έκρυψε πως φιλοδοξεί μία ημέρα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης: «Προετοιμάζομαι γι’ αυτό και προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά».

Στον ΠΑΟΚ έχει προκύψει από χθες θέμα με τον ορισμό του Χρήστου Σωτηρόπουλου ως πρώτου βοηθού, γιατί η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θεωρεί ότι σε προηγούμενα παιχνίδια του έχει ευνοήσει τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, στον «Δικέφαλο» έλαβαν απάντηση στην πρόσκληση του Ιβάν Σαββίδη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δώσει το «παρών» στην Τούμπα. Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν πως στον αυριανό ημιτελικό θα βρίσκεται ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Γιάννης Βρέντζος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή