Τελικός απουσιών για Ρεάλ-Μπάρτσα

Τελικός απουσιών για Ρεάλ-Μπάρτσα

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με απόντες κορυφαία ονόματα των δύο αντιπάλων όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζέραρντ Πικέ, Μαρσέλο, Βίκτορ Βαλντέζ και Κάρλες Πουγιόλ, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης συγκρούονται απόψε (22.30, OTE sport2HD) στο «Μεστάγια» της Βαλένθια με στόχο αυτό που ίσως είναι η καλύτερή τους πιθανότητα για κάποιο τρόπαιο φέτος.

Μπάρτσα και Ρεάλ βρίσκονται στο πρωτάθλημα στη σκιά της Ατλέτικο Μαδρίτης, που έχει πετάξει και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τους Καταλανούς, άρα ο αποψινός «Τελικός του Κυπέλλου του Βασιλιά» είναι η βασική ευκαιρία των δύο γιγάντων της Ιβηρικής για να σώσουν τη χρονιά.

Ωστόσο, ο τεχνικός της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι απέκλεισε χθες τη συμμετοχή του Ρονάλντο στον τελικό, καθώς ο Πορτογάλος δεν έχει συνέλθει ακόμη από τον τραυματισμό του από τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντόρτμουντ, και ο Ιταλός τεχνικός θέτει ως προτεραιότητα τον ημιτελικό με την Μπάγερν σε μια εβδομάδα. Ετσι προτιμά να προφυλάξει τον Ρονάλντο απόψε, ενώ δεν θα έχει ούτε τον Βραζιλιάνο Μαρσέλο στην αριστερή πτέρυγα. Το πρόβλημα της Μπάρτσα εστιάζεται ως συνήθως φέτος στο κέντρο της άμυνας, όπου ο Χεράρδο Μαρτίνο θα προσπαθήσει να καλύψει τις απώλειες των τραυματιών Πικέ και Πουγιόλ με τους Χαβιέρ Μασκεράνο και έναν εκ των Σέρχιο Μπούσκετς και Αλεξ Σονγκ. «Κανείς δεν θα παίξει εάν δεν είναι σε αρκετά καλή κατάσταση» είπε χθες ο Αργεντινός τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

Από την πλευρά της η Ρεάλ, που φέτος έχει μόνο ήττες από την Μπάρτσα στο πρωτάθλημα, πιστεύει ότι ο Ρονάλντο δεν είναι αναντικατάστατος, και ο κ. Αντσελότι λέει ότι «η απουσία του είναι κίνητρο για τους άλλους να τρέχουν περισσότερο!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή