Συνέχεια στη δουλειά

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το… πράσινο φως που άναψε η ΕΠΟ, ώστε ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι το πρώτο βήμα. Και αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε, το μονοπάτι, έστω και δύσβατο, μπορεί να βγάλει σε λεωφόρο.

Δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί από κανέναν, αυτή την περίοδο. Μόνο οργάνωση και δουλειά. Αθόρυβα και μεθοδικά. Οι υποσχέσεις ενθουσιάζουν τον κόσμο. Αλλά, αν δεν εκπληρωθούν, τότε γίνονται μπούμερανγκ. Και τότε το κόστος είναι τεράστιο.

Το επόμενο βήμα πρέπει να γίνει από την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες. Και αυτό θα είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, κάτι που στην αρχή της περιόδου φάνταζε ανέφικτη. Με… βατήρα αυτήν θα γίνει η μεγάλη προσπάθεια στην είσοδο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να επιτευχθεί όμως αυτό, μέσω των προκριματικών, θα χρειαστεί και ενίσχυση το ρόστερ, με παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο, ώστε να μπορέσει η ομάδα να ξεπεράσει όποιο εμπόδιο κι αν της τύχει. Και εδώ θα απαιτηθούν χρήματα. Γι’ αυτό και η συμμετοχή του κόσμου δεν θα πρέπει να μείνει μόνο στην ηθική βοήθεια από την εξέδρα. Αλλά και να συνδράμει στο ταμείο της ΠΑΕ.

Τρόποι υπάρχουν. Θα πείτε, αυτή την περίοδο, λεφτά δεν υπάρχουν. Ομως, είναι απαραίτητο να βρεθούν. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μετριούνται σε εκατομμύρια. Και μεταξύ αυτών είναι πολλοί που μπορούν να προσφέρουν, από ελάχιστα έως πάρα πολλά…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή