Καταγγελίες Ολυμπιακού και στήριξη στους παίκτες

Καταγγελίες Ολυμπιακού και στήριξη στους παίκτες

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η περίοδος ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό γύρο του κυπέλλου Ελλάδας. Για τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» πρόκειται για μία άκρως πετυχημένη χρονιά, καθώς υλοποιήθηκε ο βασικός στόχος που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ έγινε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη με την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Για μένα, όλη η χρονιά είναι πετυχημένη. Αυτό που συνέβη στην Τούμπα είναι πολύ κακό, Μας πάει 100 χρόνια πίσω. Είμαστε όμως Ολυμπιακός και μας αξίζουν αυτά που έχουμε επιτύχει. Είμαστε ισχυροί και ενωμένοι» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των «Πειραιωτών», Βαγγέλης Μαρινάκης, στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές τους οποίους υποδέχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Πέμπτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την άφιξή τους απ’ τη Θεσσαλονίκη.

Με την παρουσία του ήθελε να τους δείξει με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως στέκεται δίπλα τους μετά τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσαν στη ρεβάνς του ημιτελικού γύρου του κυπέλλου: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Μπορείτε να ξεκουραστείτε τώρα. Η χρονιά ήταν επιτυχημένη και κανείς δεν μπορεί να περιμένει από εσάς να είστε καλύτεροι σε συνθήκες ζούγκλας. Γιατί αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ηταν ζούγκλα. Είστε επαγγελματίες όμως θέλω να πω συγγνώμη για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δεχθήκατε. Και αυτό γιατί τα σπορ είναι υπεράνω από αυτά. Αυτό επίσης που συνέβη θα πρέπει να μείνει εδώ γιατί είναι πολύ κακό και για τη χώρα. Για άλλη μία φορά σας συγχαίρω και εύχομαι να ξεκουραστείτε για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για την επόμενη σεζόν».

Μετά το Πάσχα αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις σε όλες τις υποθέσεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Προτεραιότητα έχει το θέμα της παραμονής του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία. Και εν συνεχεία θα «τρέξουν» οι μεταγραφικές υποθέσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή