Αρχισε την απόσβεση ο Μπέιλ, «αργοσβήνει» η Μπαρτσελόνα

Αρχισε την απόσβεση ο Μπέιλ, «αργοσβήνει» η Μπαρτσελόνα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πρώτα χρήματα από τα εκατομμύρια που κόστισε το περασμένο καλοκαίρι η μεταγραφή του στη Ρεάλ έβγαλε στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας ο Γκάρεθ Μπέιλ, χαρίζοντας στη «βασίλισσα» τον πρώτο τίτλο της χρονιάς χθες τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, αφού με δικό του εκπληκτικό τέρμα λίγα λεπτά πριν από τη λήξη έγραψε το τελικό 2-1 επί της Μπαρτσελόνα.

Χαρακτηριζόμενος χθες ως «πρίγκιπας της Ουαλλίας» από τον ισπανικό Τύπο, ο Μπέιλ όχι μόνο έδιωξε από τους Μαδριλένους τους φόβους για την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον τελικό, αλλά και επισκίασε τους αστέρες της Μπαρτσελόνα, Μέσι και Νεϊμάρ, αν και ο Βραζιλιάνος λίγο έλειψε στο 90΄ να στείλει τον τελικό στην παράταση.

«Ηταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», δήλωσε ο Μπέιλ, προσθέτοντας ότι «ήταν μόλις το πρώτο από τα τρία τρόπαια που είναι διαθέσιμα για εμάς». Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα βυθίστηκε στην ανησυχία από την τρίτη σερί ήττα και τη νέα απώλεια τροπαίου.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αν και συγκρούστηκαν οι δύο κολοσσοί των ισπανικών και ευρωπαϊκών γηπέδων, όχι μόνο δεν άνοιξε μύτη, παρουσία χιλιάδων οπαδών αμφοτέρων, αλλά και μετά τη λήξη η Μπαρτσελόνα εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στη Ρεάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή