Ολα ρευστά για τις θέσεις ανόδου

Ολα ρευστά για τις θέσεις ανόδου

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φωστήρας και Νίκη Βόλου έβαλαν σε μπελάδες τους Ολυμπιακό Βόλου και Κασσιόπη, αντίστοιχα, αφού τους υποχρέωσαν στη δεύτερή τους ήττα στα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ. Παράλληλα, τα Χανιά «βούλιαξαν» ακόμη περισσότερο τον Ηρακλή, ενώ Αιγινιακός και Ηρακλής Ψαχνών περιορίστηκαν στην ισοπαλία που ούτε τους αυξάνει αλλά ούτε και τους μειώνει τις ελπίδες ανόδου.

Στον Ταύρο, το φαβορί ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι ήταν ο Φωστήρας. Ο «φονέας των γιγάντων» επικράτησε της ομάδας από τη Μαγνησία με 1-0 (88΄ Σμυρλής) και συγκέντρωσε τους πρώτους του βαθμούς στα πλέι οφ. Σημείο -κλειδί για την αναμέτρηση ήταν η αποβολή του Δεινόπαπα (77΄), μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για σπρώξιμο στον Αχείμαστο.

Στον Βόλο, η Νίκη παρέμεινε σε τροχιά ανόδου, επικρατώντας της Κασσιόπης με 1-0. Το χρυσό γκολ σημείωσε στο 31΄ ο Μανουσάκης με προβολή ύστερα από ωραία σέντρα του Σοϊλέδη. Στο δεύτερο μέρος, οι Φαίακες δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Στα Χανιά, ο Ηρακλής παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών και ηττήθηκε από την ανώτερη ομάδα των γηπεδούχων. Το τελικό 3-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, στην οποία ο «Γηραιός» είχε ρόλο… κομπάρσου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα, απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Μάρκος Μαραγκουδάκης ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του. Με κεφαλιές στο 13΄ και το 16΄ και με πλασέ στο 35΄. Για τους Θεσσαλονικείς αποβλήθηκε ο Κοντέων στο 69΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην Πιερία, Αιγινιακός και Ηρακλής Ψαχνών παρέμειναν στην τρίτη θέση, διατηρώντας το αήττητό τους στη διαδικασία των πλέι οφ. Ωστόσο, η ισοπαλία (1-1) δεν βόλεψε κανέναν. Στο 36΄ ο Μπελόν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με μακρινό συρτό σουτ και στο 81΄ ο Πατσατζόγλου ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η επόμενη αγωνιστική (23/4): Ηρακλής Ψαχνών – Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου – Xανιά, Κασσιόπη – Φωστήρας, Ηρακλής – Αιγινιακός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή