Συντριβή για τον ΠΑΟ από την ΤΣΣΚΑ με 77-51

Συντριβή για τον ΠΑΟ από την ΤΣΣΚΑ με 77-51

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ούτε στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι κατάφερε ο Παναθηναϊκός να «σπάσει» το πλεονέκτημα έδρας της ΤΣΣΚΑ, χάνοντας εύκολα στη Μόσχα με 77-51.

Οι «πράσινοι» δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά, ειδικά στον επιθετικό τομέα και με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο έκλεισαν πίσω στο σκορ με δύο πόντους, δεν κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια τους Ρώσους, οι οποίοι πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στο Final Four του Μιλάνου.

Μοναδικός διασωθείς για την ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη ο Λένι Ούκιτς, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 15 πόντους, ενώ μόλις για 20 λεπτά αγωνίστηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, λόγω τραυματισμού στη μύτη.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες την Δευτέρα του Πάσχα στις 21:45 στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει πλέον τρεις σερί νίκες απέναντι στους πρωταθλητές Ρωσίας, για να πάρει εκείνος το εισιτήριο.

Δεκάλεπτα: 21-19, 39-25, 50-39, 77-51.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μεσίνα): Μίτσοβ 12, Φριτζόν 7, Τζάκσον 4, Πάργκο 2, Κρστιτς 10, Γουίμς 23, Ζοζούλιν, Βοροντσέβιτς 9, Σουχόβτσοφ, Κάουν 2, Χριάπα 4, Χάινς 4.

Παναθηναϊκός (Αλβέρτης): Μπράμος 4, Κάρι 2, Μπατίστ 2, Φώτσης 3, Ούκιτς 15, Λάσμε 4, Μαυροκεφαλίδης 8, Διαμαντίδης, Γκιστ 6, Παππάς, Ματσιούλις 5, Ράιτ 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή