Μια γροθιά στον Παναθηναϊκό

Μια γροθιά στον Παναθηναϊκό

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πήραν και έδωσαν αγάπη οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ανοίγοντας την αγκαλιά τους για να υποδεχθούν δεκάδες μικρούς φίλους της ομάδας που πήγαν με τη συνοδεία των γονιών τους στο Κορωπί για να παρακολουθήσουν την πρωινή προπόνηση, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Ηταν μια ζεστή εκδήλωση που έφερε ακόμα πιο κοντά παίκτες και κόσμο, σε μια χρονική στιγμή που φυσάει ούριος άνεμος στον Παναθηναϊκό και η αισιοδοξία για ακόμη καλύτερες μέρες είναι ολοφάνερη.

Αμέσως μετά, οι «πράσινοι» μίλησαν στα ΜΜΕ για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο. Ολοι απέφυγαν τα μεγάλα λόγια και τις παχυλές υποσχέσεις. Φάνηκαν αισιόδοξοι, έδειξαν όμως προσγειωμένοι, χωρίς να χρίσουν την ομάδα τους φαβορί και χωρίς να υποτιμήσουν τον (λαβωμένο από σημαντικές απουσίες) ΠΑΟΚ. Η υπόσχεση του Λαγού ότι θα ξυριστεί αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το Κύπελλο προκάλεσε τα σχετικά πειράγματα από τους συμπαίκτες του, με τον Μπεργκ να τονίζει ότι περιμένει το Σάββατο να ζήσει μια γιορτή και όχι εικόνες εντελώς ξένες με το ποδόσφαιρο σαν κι αυτές που είδε την περασμένη εβδομάδα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

• Για προληπτικούς λόγους αποχώρησε από την προπόνηση ο Αμπέντ μετά από μια σύγκρουση που είχε με συμπαίκτη του. Θα είναι στη διάθεση του Αναστασίου για τον τελικό, όπως και οι Κλωναρίδης, Ντίνας, Μαρινάκης που μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα. Μοναδικός απών θα είναι Μπαϊράμι.

• Τεράστια ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του τελικού. Η διάθεσή τους ξεκινά από σήμερα, με τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας να έχουν προτεραιότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή