Ανατροπή δεδομένων στα πλέι οφ

Ανατροπή δεδομένων στα πλέι οφ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δεινή θέση έχουν βρεθεί τα φαβορί της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ μετά την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κασσιόπη έχουν απολέσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα που είχαν στο ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος και βλέπουν τη Νίκη Βόλου και τον Ηρακλή Ψαχνών να διεκδικούν επί ίσοις όροις τις δύο θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε πως βρίσκεται σε καθοδική πορεία η οποία δεν σταμάτησε ούτε στα Ψαχνά. Ο τοπικός Ηρακλής πήρε τη νίκη με 1-0, παρέμεινε αήττητος και ταυτόχρονα υποχρέωσε τους Βολιώτες στην τρίτη τους ήττα στα πλέι οφ! Την αναμέτρηση έκρινε το γκολ του Κρητικού στο 50΄, με τους φιλοξενούμενους να πετούν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Γκούρμα ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο σκόρερ Κρητικός, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Αντίθετα, η άλλη ομάδα του Βόλου, η Νίκη, αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική και πιο εύστοχη στις εκτελέσεις πέναλτι. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη χάρη στο εύστοχο χτύπημα του Ανιέτε από τα 11 βήματα, στο 93΄, επικράτησε με 2-1 των Χανίων στο Πανθεσσαλικό και αναρριχήθηκε στην κορυφή του ομίλου. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν πάρει προβάδισμα με τον Τζιώρα, αλλά… πάγωσαν προσωρινά από το γκολ του Λουκίνα στο 90΄, το οποίο όμως δεν ήταν και το τελευταίο της αναμέτρησης.

Στην Κέρκυρα, σημαντικό έδαφος για την άνοδο έχασε η Κασσιόπη η οποία έμεινε στο 0-0 με τον Φωστήρα. Η σπουδαιότερη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους «Φαίακες» που είχαν δοκάρι στο 54΄ με τον Κοντό.

Χωρίς γκολ (0-0) έληξε και το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Αιγινιακό στο Καυταντζόγλειο. Οι Θεσσαλονικείς είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη και να μπουν ξανά στο κόλπο της ανόδου στο 80΄ όταν ο Ζαχόρα σημάδεψε το δοκάρι του Τόλιου με χτύπημα φάουλ από μακρινή θέση. Νωρίτερα, στο 76΄, ο Φαμπίνιο είχε αφήσει με 10 παίκτες την ομάδα της Πιερίας, αντικρίζοντας δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα πέντε λεπτών.

Η επόμενη αγωνιστική: 27/4: Χανιά – Αιγινιακός, Ηρακλής Ψαχνών – Κασσιόπη, Φωστήρας – Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή