Οι τελευταίες πινελιές στον ΠΑΟ

Οι τελευταίες πινελιές στον ΠΑΟ

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη γεύση από το ΟΑΚΑ πήραν χθες οι περισσότεροι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, δύο μέρες πριν από τον αυριανό τελικό (8 μ.μ.) με τον ΠΑΟΚ. Αν και το Ολυμπιακό Στάδιο είναι συνυφασμένο με τον Παναθηναϊκό, μιας και τα τελευταία 20 χρόνια ήταν (με μικρές εξαιρέσεις) η έδρα του, η συντριπτική πλειονότητα των παικτών του δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε αυτό και ουσιαστικά δεν είναι εξοικειωμένοι μαζί του. Η δυνατότητα που έχουν οι δύο φιναλίστ να κάνουν μία προπόνηση (ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ σήμερα) πριν από τον τελικό στο γήπεδο του αγώνα, ήταν μια χρήσιμη εμπειρία για τους «πράσινους», αρκετοί εκ των οποίων έμειναν εντυπωσιασμένοι από το μέγεθός του.

Με τον τρόπο που χώρισε τους παίκτες του σε τρεις ομάδες των επτά, ο Γιάννης Αναστασίου δεν φανέρωσε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα του τελικού. Το πιθανότερο είναι ότι θα επιλέξει ξανά τον Κοτσόλη για τη θέση του τερματοφύλακα, όπως κάνει από την αρχή της διοργάνωσης ανεξάρτητα από την κρισιμότητα κάθε αγώνα. Οι Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο θα παίξουν στα άκρα της άμυνας, με τους Σίλντελφελντ και Κουτρουμπή να έχουν προβάδισμα για το κέντρο της, με εναλλακτική λύση, όχι και τόσο πιθανή, τη χρησιμοποίηση του Μέντες δίπλα στον Κροάτη, όπως συνέβη με μεγάλη επιτυχία στον ημιτελικό με τον ΟΦΗ. Ο Ολλανδός μάλλον θα προτιμηθεί για τη μεσαία γραμμή, με τους Πράνιτς, Ζέκα και Αμπέντ να είναι φαβορί για τις υπόλοιπες θέσεις στο κέντρο. Στην επίθεση, ο Πέτριτς έχει προβάδισμα έναντι του Καρέλη και του Κλωναρίδη για τη θέση δίπλα στον Μπεργκ, ο οποίος είναι ακλόνητος στην ενδεκάδα.

Οπως αναμενόταν, τα εισιτήρια του τελικού έγιναν ανάρπαστα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Τα περίπου χίλια που απέμειναν μετά τη λήξη της χρονικής προτεραιότητας που είχαν τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, διατέθηκαν σε λιγότερο από μία ώρα στους φιλάθλους που είχαν σχηματίσει από νωρίς ουρές έξω από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τον τελικό και, ως εκ τούτου, ο κόσμος να μην πηγαίνει άδικα στη Λεωφόρο. Αν προκύψει κάτι έξτρα είτε από επιστροφές συνδέσμων (σχεδόν απίθανο) είτε από την ΕΠΟ, θα υπάρξει νέα ενημέρωση την Παρασκευή. Ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς μας για την άμεση ανταπόκριση που έδειξαν και ζητάμε συγγνώμη απ’ όσους δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν, αν και αυτό δεν ήταν στο χέρι του Παναθηναϊκού», τονίζεται σε ανακοίνωση της ΠΑΕ.

• Σε απολογία κλήθηκε ο Παναθηναϊκός από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον ημιτελικό με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο.

• Στις 5 το απόγευμα ορίστηκε από τη Σούπερ Λίγκα ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα των πλέι οφ (30/4). Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης την ίδια μέρα στις 7.15 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή