Το Πρόγραμμα της Κυριακής

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Κούρσα ανόδου

Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής συνεχίζονται τα πλέι οφ. Συνοπτικά το πρόγραμμα: 16.00: Χανιά – Αιγινιακός, Ηρακλής Ψαχνών – Κασσιόπη, 18.00: Φωστήρας – Νίκη Βόλου, 20.00: Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής. Στη βαθμολογία προηγείται η Νίκη Βόλου με 11 βαθμούς και ακολουθούν οι Ηρακλής Ψαχνών και Κασσιόπη με 10.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Στη Ριζούπολη η ΑΕΚ

Η Κηφισιά υποδέχεται στο γήπεδο της Ριζούπολης στις 17.00 την πρωτοπόρο του 6ου ομίλου, ΑΕΚ για την 26η αγωνιστική. Συνοπτικά το πρόγραμμα: 13.30: Κυανούς Αστήρ Βάρης – Πανναξιακός, 17.00: Ηρόδοτος – Ερμής Ζωνιανών, Αγιος Νικόλαος – Τριγλία Ραφήνας, ΠΑΟ Κρουσσώνος – Μανδραϊκός, Αιγάλεω – Περαμαϊκός, Κηφισιά – ΑΕΚ, Θύελλα Ραφήνας – Ηλυσιακός.

ΒΟΛΕΪ

Ωρα τελικών

Αύριο θα ξεκινήσει η σειρά των τελικών της Α1 ανδρών. Αντιμέτωποι θα βρεθούν οι Ολυμπιακός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας και να ξεκινούν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του τίτλου από το κλειστό του Ρέντη (20.00). Ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί στις τρεις νίκες. Για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ: 19.00: Αρης – Παναθηναϊκός, Παναχαϊκή – Νίκη Αιγινίου. Για τους τελικούς της Α1 γυναικών, ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει σήμερα (20.00) το πρωτάθλημα, εφόσον επικρατήσει στην έδρα του της ΑΕΚ. Σε περίπτωση ήττας, ο τίτλος θα κριθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΠΟΛΟ

Η τρίτη «ναυμαχία»

Ο τρίτος τελικός της Α1 ανδρών θα διεξαχθεί σήμερα (17.00) στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Βουλιαγμένη.

ΣΤΙΒΟΣ

«Τρέχει» το Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο της Κρήτης μεταφέρεται σήμερα η σειρά των αγώνων «Run Greece». Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 2.000. Επόμενος σταθμός θα είναι τα Ιωάννινα στις 11/5.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πέφτει η αυλαία

Με την αναμέτρηση της Αναγέννησης Βύρωνα με τον Αρχέλαο (14.00) ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Τελευταία ημέρα

Στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά διεξάγεται σήμερα η τελευταία ημέρα της Α΄ φάσης του 80ού πανελληνίου πρωταθλήματος. Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες σε όλες τις κατηγορίες.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δράση στο Χαϊδάρι

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ, ολοκληρώνεται σήμερα στο Δημοτικό κολυμβητήριο Χαϊδαρίου. Το πρόγραμμα: 10.00: Σόλο Τελικός, 12.00: Ντουέτο Τελικός, 13.30 Αστέρι 5ο – 6ο, 15.30: Ομαδικό Τελικός.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τα βλέμματα στη Λάρισα

Στη Λάρισα πέφτει σήμερα η αυλαία των Βαλκανικών αγώνων εφήβων και νεανίδων, με τη συμμετοχή 11 χωρών. Η Ελλάδα έλαβε μέρος με 20 αθλητές και αθλήτριες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή