Νικηφόρα πρεμιέρα της Ελλάδας στο Παγκόσμιο του πιγκ πογκ

Νικηφόρα πρεμιέρα της Ελλάδας στο Παγκόσμιο του πιγκ πογκ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το δεξί ξεκίνησε την πορεία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ομαδικού η εθνική ομάδα ανδρών του πιγκ πογκ, χθες στο Τόκιο. Το ομοσπονδιακό συγκρότημά μας πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-2 επί της διοργανώτριας χώρας, Ιαπωνίας, βάζοντας τα θεμέλια για την πρόκριση στην πρώτη 12άδα.

Από την ελληνική πλευρά, την αναμέτρηση άρχισε ο Καλλίνικος Κρεάνγκα (Νο 69) αντιμετωπίζοντας τον πρώτο παίκτη των Ιαπώνων, τον Τζουν Μιζουτάνι (Νο 10). Ο πρωταθλητής μας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, όμως στο τέλος κάμφθηκε με 3-2. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Γκιώνης (Νο 29) νίκησε τον Σεϊά Κισικάουα (Νο 22) με 3-2. Νικηφόρο ήταν και το πέρασμα του Κώστα Παπαγεωργίου (Νο 134) με τον Κέντα Ματσουντάιρα (Νο 17) με 3-2 σετ.

Ακολούθως αναμετρήθηκαν οι πρώτοι παίκτες των δύο ομάδων, ο Γκιώνης και ο Μιζουτάνι, με τον Ιάπωνα να επικρατεί με 3-1 σετ. Η αναμέτρηση έφτασε στο 5ο επιμέρους ματς, με τον Κρεάνγκα να αντιμετωπίζει τον Κισικάουα, με τον Ελληνα πρωταθλητή να κερδίζει με 3-0 και να τελειώνει τη χθεσινή ελληνοϊαπωνική μονομαχία.

Ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής μας για το τρίτο γκρουπ είναι σήμερα στις 10.30 ώρα Ελλάδας, απέναντι στην Ουγγαρία.

Στα υπόλοιπα ματς του ομίλου, η Γαλλία κατέβαλε 3-0 τη Ρουμανία και η Πορτογαλία επίσης 3-0 την Ουγγαρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή