Το δέντρο και το δάσος

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό είναι μια ηθική επιβράβευση όλων αυτών που δούλεψαν για να βγάλουν από το τούνελ την ομάδα. Η… υλική επιβράβευση θα έρθει μέσα από τα πλέι οφ. Και αυτό επειδή η πρώτη θέση στο μίνι αυτό πρωτάθλημα οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και από εκεί στους χρυσοφόρους ομίλους.

Πολλοί θα ισχυριστούν πως με το ρόστερ που διαθέτει ο Γιάννης Αναστασίου, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί σε αυτούς και να έρθουν τα εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο της ΠΑΕ. Εκείνο που προέχει για τους «πράσινους» είναι να εκμεταλλευτούν τη «στιγμή» και να πετύχουν τον αντικειμενικό τους στόχο.

Ο ΠΑΟΚ, πιστεύω πως όση ενέργεια είχαν, παίκτες, οπαδοί, διοίκηση, την εξάντλησαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Ηδη, ο Τύπος της Θεσσαλονίκης… προτρέπει τον Ιβάν Σαββίδη να φτιάξει ομάδα για την επόμενη περίοδο!

Καθώς λοιπόν ο Αστέρας Τρίπολης απλώς θα έχει την… τιμή να συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία, μόνος αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό φαίνεται να είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος τον υποδέχεται αύριο στο Περιστέρι.

Αν πετύχει το «τρίποντο» η παρέα του Μπεργκ, τότε ο δρόμος θα ανοίξει διάπλατα. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει πρωτίστως οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Κυπέλλου να αποτελούν ήδη φωτογραφικό υλικό στην ιστορία του συλλόγου. Σε αντίθετη περίπτωση, το δέντρο θα κρύψει το δάσος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή