Νέα ανατροπή και «αγκαλιά» με τον τίτλο οι «ερυθρόλευκοι»

Νέα ανατροπή και «αγκαλιά» με τον τίτλο οι «ερυθρόλευκοι»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με καρδιά πρωταθλητή ο Ολυμπιακός σημείωσε χθες μία ακόμη σπουδαία ανατροπή κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, επικρατώντας με 3-2 σετ (26-28, 28-30, 25-23, 25-15, 15-12) στον δεύτερο τελικό της Α1 βόλεϊ ανδρών. Το σκορ, πλέον, είναι 2-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων» οι οποίοι χρειάζονται ακόμη μία νίκη για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Η σειρά μεταφέρεται το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Ολυμπιακός προχθές επικράτησε του Εθνικού πάλι με 3-2, «γυρνώντας» από το 1-2. Χθες, έδωσε ακόμη πιο… δραματικό τόνο στην αναμέτρηση, αφού «επέτρεψε» στους «Ακρίτες» να προηγηθούν με 2-0 και έπειτα ξεκίνησε την αντεπίθεσή του, κατακτώντας τα τρία επόμενα σετ. Το σημείο – κλειδί ήταν ο τελευταίος πόντος του τέταρτου σετ, με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι»… έσπειραν τα πρώτα σημάδια απογοήτευσης στους φιλοξενούμενους. Ο Γιορντάνοφ με ένα εκπληκτικό πέρασμα σε μία επίθεση που φαινόταν χαμένη μετά την άσχημη υποδοχή του Στεφάνου στο σερβίς του Παπάζογλου, χάρισε τον 25ο πόντο στον Ολυμπιακό, δίνοντας το έναυσμα για την αντεπίθεση. Επειτα από αυτό το χαμένο σετ οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη αποσυντονίστηκαν, χάνοντας το τέταρτο με κάτω τα χέρια, ενώ στο πέμπτο, λύγισαν στα κρίσιμα σημεία.

• Ο ΠΑΣΑΠ θα παρουσιάσει σήμερα το λέυκωμα προς τιμήν του Νίκου Σαμαρά. Τα έσοδα θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή