Ριζικές αλλαγές Σαββίδη και απειλή για Γ΄ Εθνική

Ριζικές αλλαγές Σαββίδη και απειλή για Γ΄ Εθνική

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Αλλαγές στην οργάνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προανήγγειλε ο Ιβάν Σαββίδης αμέσως μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Χθες σε έκτακτο Δ.Σ., παρουσία του ίδιου, αποφασίστηκαν άμεσες αλλαγές. Ο Ζήσης Βρύζας επιστρέφει στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ο Γερμάν Τσιστιακόφ (απών από το Δ.Σ.) τελειώνει από τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το όνομα του Φραγκούλη Φράγκου φέρεται να είναι το επικρατέστερο για τη θέση του προέδρου.

«Κάποιον πρέπει να απολύσουμε, κάποιον να προσλάβουμε, με άλλον να κάνουμε συζήτηση. Θα ζητήσω να λυθεί το διοικητικό συμβούλιο και να γίνει νέο. Επίσης θα ζητήσω να συμμετάσχουν και δύο άτομα από τους οργανωμένους οπαδούς ώστε να αντιληφθούν τις ευθύνες που θα έχουν», είχε δηλώσει νωρίτερα ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» του Βορρά, ο οποίος τα έβαλε και με την κυβέρνηση: «Δεν ξέρω τι γίνεται με τα χρέη. Σήμερα είχα μια αρκετά σκληρή συζήτηση με το Μαξίμου και τους είπα "πείτε μου κάτι, ναι ή όχι. Αν θέλετε λεφτά πάρτε τα, αν όχι, μην τα παίρνετε". Αν δεν πάρουν λεφτά από μας, θα πέσουμε κατηγορία. Δεν θα χάνω τον χρόνο μου. Θα πάμε στη Γ΄ Εθνική και ξεκινάμε από το μηδέν, έχουμε μία ομάδα, με τις βάσεις της, με το αθλητικό κέντρο, το καλύτερο γήπεδο, να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Αυτά που θέλουν να μας πάρουν, καλύτερα να τα επενδύσουμε στη ριζική ανακαίνιση της Τούμπας, καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε. Μετανιώνω που χάσαμε 2 χρόνια και 32 εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύτηκαν. Κι απ’ αυτά τα 22 εκατομμύρια ήταν χρέη στο Δημόσιο». Για την τιμωρία του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Αν η αφαίρεση βαθμών αφορά τα πλέι οφ, τότε η αντίδρασή μου θα είναι πολύ ισχυρή και θα πρέπει να κάνουμε την έρευνά μας για το ποιος είναι υπεύθυνος για μία τέτοια απόφαση. Ολα τα άλλα τα αξίζαμε».

• Ο Κώστας Κατσουράνης θα μεταβεί τη Δευτέρα στη Γερμανία για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή