Σήμερα η απόφαση για τον ΠΑΟΚ

Σήμερα η απόφαση για τον ΠΑΟΚ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ η οποία χθες συζήτησε την έφεση του ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές χωρίς θεατές και πρόστιμο 50.000.

Κατά την ακροαματική διαδικασία οι συνήγοροι του ΠΑΟΚ ζήτησαν τα επεισόδια να χαρακτηριστούν «μεμονωμένα» και όχι «εκτεταμένα» επειδή δεν συντρέχουν όλες οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος του προέδρου της επιτροπής με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. «Γιατί στα ευρωπαϊκά ματς δεν ανάβει ούτε ένα κεράκι; Οι ίδιοι αστυνομικοί δεν κάνουν τον έλεγχο;», ρώτησε ο κ. Λεοντής για να του απαντήσει ο Βρύζας: «Στα ευρωπαϊκά ματς ο κόσμος ξέρει ότι πάει να δει ένα καθαρό ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Στο ματς με τον Ολυμπιακό είχε προηγηθεί στο Καραϊσκάκη ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε αδικηθεί και έτσι ο κόσμος πήγε προκατειλημμένος και ήταν σε έξαρση».

Οσον αφορά την επίθεση στον Μανιάτη, ο ΠΑΟΚ προσκόμισε χαρτί από την εταιρεία σεκιούριτι που είχε αναλάβει τη φύλαξη του αγώνα με το οποίο ενημερώνει ότι ο σεκιούριτι με το «νούμερο 59» που φέρεται να χτύπησε τον παίκτη του Ολυμπιακού ήταν γυναίκα.

Για τη Λεωφόρο

Εκτός της ανακοίνωσης της απόφασης για τον ημιτελικό κυπέλλου, σήμερα αναμένεται και η κλήση του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ για τα γεγονότα που συνέβησαν στο μεταξύ του παιχνίδι για τα πλέι οφ. Δεν αποκλείεται να υπάρξει δίωξη από τον «εισαγγελέα» της ΕΠΟ για «εκτεταμένα επεισόδια». Ηδη οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν πειθαρχική δίωξη για «εκτεταμένα επεισόδια» για τον τελικό κυπέλλου.

Δήλωση για όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο έκανε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Ανδριανός, κάνοντας λόγο για «ανέτοιμες ΠΑΕ να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της βίας». «Είμαι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για την άμεση ταυτοποίηση και την τιμωρία των κακοποιών στοιχείων», προσθέτει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή