Πλέι όφ: Αλλαγή δεδομένων, κρίσιμες αναμετρήσεις

Πλέι όφ: Αλλαγή δεδομένων, κρίσιμες αναμετρήσεις

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 3η αγωνιστική των πλέι οφ είχε ήδη πάρει ιδιαίτερο χρώμα μετά τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής, πόσω μάλλον τώρα που η τιμωρία του ΠΑΟΚ με -3 β. δημιουργεί νέα δεδομένα. Αρχής γενομένης από το σημερινό ματς (18.15) με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι υποχρεωμένη να κερδίσει όλα τα ματς για να πάρει την πρώτη θέση, κυνηγώντας ουσιαστικά όποιον από τους Αστέρα και Παναθηναϊκό νικήσει απόψε (20.30) στην Τρίπολη. Είναι μια αγωνιστική κρίσιμη για τη συνέχεια, μιας και όποιος πάρει «κεφάλι» θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν, μάλιστα, κερδισμένος της σημερινής αγωνιστικής είναι ο Παναθηναϊκός, θα γίνει ακλόνητο φαβορί με δεδομένο ότι έχει μετά δύο σερί ματς στη Λεωφόρο. Η Τρίπολη ήταν πάντα κακός… μπελάς για όλες τις «μεγάλες» ομάδες του πρωταθλήματος και η νίκη δεν θα είναι απλή υπόθεση για τους «πράσινους», οι οποίοι θα παίξουν χωρίς το Νάνο (ανέτοιμος) και τον Καρέλη λόγω κόπωσης. Οι Τσαμπούρης, Γκοϊάν, Σέτι θα ενισχύσουν απόψε τον Αστέρα, σε αντίθεση με τους Εντό και Κάφα.

Για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κλήθηκε να απολογηθεί αύριο μαζί με τον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στη Λεωφόρο και ενώ αντιμετωπίζουν και οι δύο βαρύ κατηγορητήριο για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου, δεν έχει άλλο δρόμο από το να νικήσει απόψε τον Ατρόμητο. Οι Τζαβέλλας, Νάτχο, Λάζαρ και Σκόνδρας ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους και υπολογίζονται, όχι όμως οι Κατσουράνης, Λούκας, Μαντούρο και Χούσεν που αποκλείστηκαν μαζί με τους Νίνη, Ολίσε, Γεωργιάδη, Μάρτενς και τον Ινσαουράλδε. Ο Αργεντινός ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για τη συμπεριφορά του μετά την μπουνιά στον Κουτρουμπή και, ασφαλώς, θα λείψει από τη σημερινή αναμέτρηση. Στον Ατρόμητο, ο Νάστος παρουσίασε θεαματική βελτίωση και έχει ελπίδες να παίξει, χωρίς ο Παράσχος να αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή