Ολοι ελπίζουν για άνοδο, κανένα ξεκάθαρο φαβορί

Ολοι ελπίζουν για άνοδο, κανένα ξεκάθαρο φαβορί

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμείωτο διατηρήθηκε το ενδιαφέρον στα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής. Ολες οι ομάδες διατηρούν πιθανότητες για την άνοδο και ουσιαστικά μόνο ο ουραγός Φωστήρας δείχνει να έχει μείνει πίσω.

Κερδισμένα είναι τα Χανιά που νίκησαν την Κασσιόπη με 2-0 χάρη στα γκολ των Μανωλά και Παπατζίκο. Με τους τρεις βαθμούς έκαναν σημαντικό βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης, που οδηγεί σε αγώνα-μπαράζ, ενώ έχουν αυξημένες πιθανότητες και για απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Στο ντέρμπι του Βόλου, Νίκη και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να βρεθούν μόνοι στην κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την καθοδική πορεία από το ξεκίνημα των πλέι οφ.

Ο Ηρακλής έχασε την ευκαιρία να νικήσει τον Ηρακλή Ψαχνών και να βρεθεί μόνος του στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Αιγινιακός έδειξε πως θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την άνοδο.

Η επόμενη αγωνιστική (14/5): Ολυμπιακός Βόλου – Φωστήρας, Ηρακλής Ψαχνών – Αιγινιακός, Ηρακλής – Χανιά, Κασσιόπη – Νίκη Βόλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή