Στερνή μου γνώση…

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσοι βρέθηκαν την Κυριακή στη Λεωφόρο, είναι σίγουρο πως θα αναρωτήθηκαν με παράπονο γιατί να μην ξαναζήσουν παρόμοιες στιγμές και αύριο, στο τελευταίο παιχνίδι της περιόδου που θα είναι γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός, με τον Ατρόμητο. Μια ατμόσφαιρα – γιορτή, που τη δικαιούνταν παίκτες, τεχνική ηγεσία, οι οποίοι πέτυχαν ό,τι καλύτερο, μέχρι τώρα, βάσει των οικονομικών δεδομένων. Και η… στέρηση αυτή οφείλεται σε έναν πολύ μικρό αριθμό οπαδών, που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Και φυσικά, το ίδιο αναρωτιούνται και αυτοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που εξακολουθεί να είναι σε τροχιά πρωτιάς. Αν μάλιστα περάσει ο «Δικέφαλος» και από την Τρίπολη, τότε η στενοχώρια θα είναι πολύ μεγαλύτερη, αφού θα παίξουν την προνομιούχο πρώτη θέση σε έναν τελικό, με τον Παναθηναϊκό, στην άδεια Τούμπα. Και αυτό θα οφείλεται αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές, με πρώτο και καλύτερο τον Σαλπιγγίδη, που μπόρεσαν να ξεπεράσουν ακόμα και τις φραστικές επιθέσεις που δέχτηκαν από αυτούς που φωνάζουν πως τους λατρεύουν.

Πιστεύω πως άσχετα με τις… επικοινωνιακές δηλώσεις, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να έχουν βάλει πλέον μυαλό. Ας παραδειγματιστούν από τη «συγγνώμη» της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, για το κάλεσμα οπαδών της αντιπάλου, στη Λεωφόρο. Ας καταλάβουν, επιτέλους, πως οι οργανωμένοι οπαδοί χρειάζονται, για να ενισχύουν την ομάδα και όχι να την καταδικάζουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή