Ο απολογισμός του Ερασιτέχνη ΠΑΟ

Ο απολογισμός του Ερασιτέχνη ΠΑΟ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε απολογισμό για όλα τα αθλήματα του ερασιτεχνικού Παναθηναϊκού προχώρησε χθες ο πρόεδρός του Ηλίας Μιχαλαριάς. Επισήμανε ότι το χρέος φτάνει τα 3.000.000 ευρώ, ξεκαθαρίζοντας ότι «Παναθηναϊκός, ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι μία γροθιά, ενωμένοι για το καλό του ΠΑΟ», ενώ σε ό,τι αφορά το γήπεδο τόνισε πως «όποιος πολιτικός θεωρεί ότι δεν είναι το γήπεδο του ΠΑΟ, και θεωρεί ότι η λύση είναι η διπλή ανάπλαση είναι απέναντί μας».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Μιχαλαριάς αναφέρθηκε στην ανακατασκευή και την επιχορήγηση του γηπέδου: «Πέρα από την ανακατασκευή του γηπέδου θα γίνουν έργα και στις εγκαταστάσεις του Ομίλου. Η επιχορήγηση πάει στον Ερασιτέχνη. Στον Παναθηναϊκό Α.Ο. ανήκει το γήπεδο, οι ενέργειες φυσικά είναι του κ. Αλαφούζου. Ομως ο Ομιλος θα υπογράψει για την καλή αποπεράτωση του έργου. Τα χρήματα έχουν εγκριθεί από την Περιφέρεια και λεφτά για τα έργα είναι 70% για το γήπεδο του ποδοσφαίρου και 30% του Ερασιτέχνη. Τα έργα θα ξεκινήσουν Μάρτιο – Απρίλιο».

Το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης ήταν αφιερωμένο στα αθλητικά τμήματα που διατηρεί ο Ερασιτέχνης. Ο κ. Μιχαλαριάς αποκάλυψε ότι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να συμφωνήσουν με τον προπονητή βόλεϊ των ανδρών, Γιάννη Καλμαζίδη, ενώ θα δοθεί προτεραιότητα στα χρέη του παρελθόντος. Πρόθεση της διοίκησης είναι να ενισχυθεί το ρόστερ του γυναικείου βόλεϊ με χρήματα από τον προϋπολογισμό του αντίστοιχου τμήματος μπάσκετ.

Τους τελευταίους μήνες ο Ερασιτέχνης αναδιοργάνωσε την πυγμαχία, πήρε το πρωτάθλημα στην ελληνορωμαϊκή πάλη, διαθέτει ελπιδοφόρες ομάδες στο πινγκ πονγκ, έχει επιτυχίες στον υγρό στίβο, απέκτησε τμήματα ράγκμπι, χόκεϊ και μπέιζμπολ και αίθουσες άρσης βαρών, τοξοβολίας, σκοποβολής και ξιφασκίας. Στόχος της διοίκησης είναι να αναπτυχθεί και ο στίβος. «Κανένα τμήμα δεν ντρόπιασε τον Σύλλογο», υπογράμμισε ο κ. Μιχαλαριάς. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ελπίζει ότι η ποδοσφαιρική ομάδα θα βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Η λογική με την ΠΑΕ ήταν να μην υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις μας. Θα έχουμε και εμείς οφέλη. Εάν βγει Τσάμπιονς Λιγκ, θα πάρουμε τα διπλάσια λεφτά από φέτος. Θα αποπληρώσουμε και άλλο το ποσό. Οποιος θέλει να επενδύσει δεν έχει καμία δικαιολογία. Εμείς αναλαμβάνουμε τα χρέη», τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή