Χωρίς περιθώριο απώλειας ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Χωρίς περιθώριο απώλειας ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας είναι ίσως και η πιο καθοριστική. Ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη (17.00) θέλει το «τρίποντο» για να διατηρήσει τις ελπίδες του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αστέρας κυνηγάει όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα, ώστε να παίξει αργότερα στο Γιουρόπα Λιγκ μέσα στο καλοκαίρι.

Ο «Δικέφαλος» κατεβαίνει στην Τρίπολη με δύο σημαντικές απουσίες, καθώς ο Γιώργος Γεωργιάδης απέκλεισε λόγω τραυματισμών τους Λούκας και Βούκιτς. Η αποστολή αποτελείται από τους Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς, Γεωργιάδη, Στοχ, Πόζογλου, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και Κουλούρη.

Χωρίς κάποια έκπληξη ανακοινώθηκε από τον Στάικο Βεργέτη και η αποστολή του Αστέρα, που την αποτελούν οι Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Παπαχρήστος, Σανκαρέ, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Σέτι, Μουνάφο, Ουσέρο, Ναβάρο, Κουμπέλης, Κοντοέ, Ντε Μπλάσις, Βάλντο, Μπαράλες, Καράσκο και Χουάνμα.

Στο μεταξύ, χθες έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι παρών στο συλλαλητήριο των οπαδών θα είναι και ο Ιβάν Σαββίδης. «Ο ΠΑΟΚ, ενωμένος και δυνατός, οφείλει να ηγηθεί της προσπάθειας για τη σταδιακή εξυγίανση του ποδοσφαίρου», ανέφερε η ΠΑΕ. Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (17.00) του Σαββάτου στην Καμάρα, λίγες ώρες πριν από το κεκλεισμένων των θυρών τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή