Υψηλό κίνητρο για ΠΑΟ, επικίνδυνος ο Ατρόμητος

Υψηλό κίνητρο για ΠΑΟ, επικίνδυνος ο Ατρόμητος

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελευταία στροφή πριν από την τελική ευθεία των πλέι οφ σήμερα, με το ενδιαφέρον να μοιράζεται τόσο στη Λεωφόρο όσο και στην Τρίπολη, όπου ο μεν Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο (19.15), ο δε Αστέρας τον ΠΑΟΚ (17.00). Διόλου απίθανο η αποψινή 5η αγωνιστική να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο τουλάχιστον για την πρώτη θέση. Αν οι «πράσινοι» πάρουν καλύτερο αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ, «κλειδώνουν» και μαθηματικά την πρώτη θέση, ειδάλλως όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα. Με νίκες των γηπεδούχων σήμερα, εκτός από την πρώτη θέση «κλειδώνει» και η τέταρτη με κάτοχο τον Ατρόμητο. Με το σενάριο των δύο «άσων», το ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική θα περιοριστεί στο ποιος από τους ΠΑΟΚ και Αστέρα θα τερματίσει δεύτερος και ποιος στην τρίτη θέση.

Ο Ατρόμητος είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει νικήσει εφέτος ο Παναθηναϊκός, μετρώντας μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Το κίνητρο των φιλοξενούμενων δεν είναι τόσο ισχυρό μιας και δεν διεκδικούν πια την πρώτη θέση, αλλά η άδεια από φιλάθλους Λεωφόρος τους δίνει μια παραπάνω ευκαιρία να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους απέναντι στον Κυπελλούχο. «Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα, δείχνουμε ότι το θέλουμε, στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης είμαστε καλά, αλλά σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχουμε παίξει τρεις φορές εφέτος και δεν την έχουμε κερδίσει. Θα μας λείψουν οι οπαδοί μας και το ξέρουμε. Είναι άσχημο αλλά είμαστε επαγγελματίες και θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε είτε με κόσμο είτε χωρίς» δήλωσε ο Αναστασίου, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους τραυματίες Σίλντεφελντ και Τριανταφυλλόπουλο χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα τους υπολογίζει. Η αποστολή αποτελείται από τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν.

Σημαντικό πλήγμα για τον Ατρόμητο θα είναι η απουσία των τιμωρημένων Παπαδόπουλου και Ταυλαρίδη. Ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε τους Τσέναμο, Σηφάκη, Νάστο, Γιαννούλη, Ταυλαρίδη, Αρκούδα, Κιβρακίδη, Φυτανίδη, Θεολόγου, Γκαρσία, Φάμπιο, Δημούτσο, Μπάλλα, Καραμάνο, Ούμπιδες, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Γεωργίου και Φωτάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή