Μόνη πρώτη η Κασσιόπη για την άνοδο

Μόνη πρώτη η Κασσιόπη για την άνοδο

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κορυφή αναρριχήθηκε η Κασσιόπη, άλλες πέντε ομάδες διεκδικούν τις θέσεις που οδηγούν στη Σούπερ Λίγκα, απευθείας ή μέσα από τον αγώνα μπαράζ, και όλα αυτά τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της συγκλονιστικής διαδικασίας των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ.

Στο χθεσινό ντέρμπι κορυφής, η Κασσιόπη κατάφερε να επικρατήσει της Νίκης Βόλου με 2-1. Οι «Φαίακες» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν στο 7ο λεπτό με τον Βενέτη. Ο Νέιαρ εξαργύρωσε την ανωτερότητα της ομάδας του στο 33ο λεπτό και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Το γκολ του Ισάκ Χοβέ στο 75ο λεπτό έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, όμως οι Θεσσαλοί, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να αλλάξουν τη σε βάρος τους κατάσταση.

Στους κερδισμένους της 10ης αγωνιστικής είναι σίγουρα και ο Ηρακλής Ψαχνών. Η ομάδα της Εύβοιας νίκησε 2-0 τον Αιγινιακό χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Κρητικός στο 47ο λεπτό και Μπουμάλ στο 60ό.

Στον Βόλο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Μετά πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες στη διαδικασία των πλέι οφ, οι «ερυθρόλευκοι» ξέσπασαν απέναντι στον Φωστήρα με το εντυπωσιακό 4-0. Οι γηπεδούχοι απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο χάρη στα γκολ των Νικολιά, Ιωάννου και Μπρέσκα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κολομήτρας ένα λεπτό πριν από το φινάλε.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Ηρακλής έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τις πιθανότητες κατάληψης μιας θέσης που θα του έδινε το εισιτήριο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Χανίων. Οι Κρητικοί δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να πάρουν την ισοπαλία (0-0) και παραμένουν σε κοντινή απόσταση από τις τρεις πρώτες θέσεις.

Η επόμενη αγωνιστική (20/5): Χανιά – Νίκη Βόλου, Αιγινιακός – Ηρακλής, Φωστήρας – Κασσιόπη, Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής Ψαχνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή