Σοκ με Ποικιλίδη στην ομάδα του ΠΑΟΚ

Σοκ με Ποικιλίδη στην ομάδα του ΠΑΟΚ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοκ έχει προκαλέσει στον ΠΑΟΚ, και όχι μόνο, η πολύ σοβαρή εμπλοκή με την υγεία του Παναγιώτη Ποικιλίδη.

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ βρέθηκε χθες το πρωί για ιατρικές εξετάσεις σε ιδιωτική κλινική και εκεί υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Οι εξετάσεις έδειξαν πως χρειάζεται επειγόντως εγχείρηση και στη διάρκεια του χειρουργείου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής, που οφείλεται στην πίεση.

Η επέμβαση ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι, η κατάσταση χαρακτηρίστηκε κρίσιμη και ο παράγοντας του ΠΑΟΚ έδινε μεγάλη μάχη μέχρι αργά χθες το βράδυ. «Οι προσευχές όλων μας και οι ευχές για ταχεία ανάρρωση είναι μαζί του!» ανέφερε η ΠΑΕ χθες το μεσημέρι στο Facebook.

Στο μέτωπο της ΕΠΟ, άνθρωποι της διοίκησης είχαν χθες επαφή με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή, για το θέμα της προσφυγής στο CAS και της έγκρισής της να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε μια τέτοια ενέργεια, ώστε να μπορεί το δικαστήριο να δικάσει την υπόθεση. Ο κ. Σαρρής δεν έδωσε οριστική απάντηση και ζήτησε χρόνο για να συσκεφθεί για το θέμα με τους νομικούς του.

Το μέλος του CAS Παντελής Δέδες, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena, τόνισε πως «το CAS έχει την αρμοδιότητα να εξετάσει την υπόθεση επειδή έχει αποδεχθεί πως η FIFA δεσμεύει όλες τις εθνικές ομοσπονδίες να αποδέχονται την αρμοδιότητά του. Εφόσον η FIFA έχει αποδεχθεί την αρμοδιότητα του CAS, δεν πρέπει η ΕΠΟ να αρνηθεί και δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή η απόφαση της ΕΠΟ για να εκδικάσει την υπόθεση του CAS».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή