Απολογισμός και το βλέμμα στο μέλλον για Παναθηναϊκό

Απολογισμός και το βλέμμα στο μέλλον για Παναθηναϊκό

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αλλά και τις κατευθυντήριες γραμμές που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός με στόχο να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός σε Ελλάδα και Ευρώπη την επόμενη περίοδο, θα αναλύσει σήμερα (13.00) ο Νίκος Νταμπίζας σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στη Λεωφόρο. Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» έχει ήδη ξεκινήσει κατ’ ιδίαν συζητήσεις με εκπροσώπους ορισμένων νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας και τις επόμενες ημέρες θα αναχωρήσει για το εξωτερικό προκειμένου να κάνει επαφές για την παραμονή των Αμπέντ και Σίλντενφελντ, είτε με επέκταση του δανεισμού τους είτε με αγορά τους με μικρό αντίτιμο και υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Θα έχει, επίσης, επαφές και για άλλους μεταγραφικούς στόχους.

• Στην πατρίδα του βρίσκεται από χθες ο Μπεργκ προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική Σουηδίας για δύο φιλικά. Ακολούθως θα επιστρέψει για να κάνει στην Ελλάδα στις 12 Ιουνίου τον γάμο του, έχοντας ανανεώσει την υπόσχεσή του στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

• Περισσότερα από 1.500 εισιτήρια διαρκείας έχουν ανανεωθεί το πρώτο διάστημα της διάθεσής τους στους παλαιούς κατόχους, αριθμός πολύ ικανοποιητικός με δεδομένο ότι μόλις τελείωσε η σεζόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή