Στην προτελευταία στροφή θα ξεπροβάλουν τα φαβορί

Στην προτελευταία στροφή θα ξεπροβάλουν τα φαβορί

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δύο ομάδες που θα ανέβουν απευθείας στη Σούπερ Λιγκ και η μία που θα οδηγηθεί σε αγώνα μπαράζ με την Skoda Ξάνθη, αναμένεται να γίνουν γνωστές σήμερα μετά τη διεξαγωγή της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ.

Η πρωτοπόρος Κασσιόπη, αν επικρατήσει του Ηρακλή στην Κέρκυρα, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία, ενώ το πάνω χέρι θα διατηρήσει η Νίκη Βόλου, εφόσον περάσει νικηφόρα από τα Ψαχνά, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή. Η ομάδα της Εύβοιας διατηρεί κάποιες ελπίδες για την κατάληψη της τρίτης θέσης και δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί.

Παρόμοιο στόχο με τον σύλλογο των Ψαχνών έχουν και τα Χανιά που υποδέχονται τον Φωστήρα. Ο «φονέας των γιγάντων» έχει ολοκληρώσει έναν μικρό άθλο με τη συμμετοχή του στη διαδικασία των πλέι οφ και μετά τις πρώτες αγωνιστικές δείχνει να έχει μείνει από δυνάμεις. Τα Χανιά «καίγονται» για τη νίκη προκειμένου να μείνουν σε απόσταση τουλάχιστον τριών βαθμών από τον Ολυμπιακό Βόλου τον οποίο υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας θεωρητικά έχουν εύκολο έργο απέναντι στον Αιγινιακό που δεν έχει πλέον κάποιο κίνητρο. Ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνει να έχει συνέλθει μετά το κάκιστο ξεκίνημά του και ελπίζει ακόμα και σε απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή