Mήνυμα Δέλλα στους νέους παίκτες

Mήνυμα Δέλλα στους νέους παίκτες

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εννέα εκ των ένδεκα μεταγραφικών αποκτημάτων της ΑΕΚ, συμπεριλαμβανομένων των Αραβίδη, Ανέστη, Ντούνη, Λαμπρόπουλου, Κολοβέτσιου, Μπακάκη και Σαρρή, προπονήθηκαν χθες στα Σπάτα υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα. Απευθυνόμενος στους νέους ποδοσφαιριστές του, ο προπονητής της ομάδας ανέφερε: «Ξέρετε που ήρθατε και ποιες είναι οι απαιτήσεις της ΑΕΚ».

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, οι παίκτες έπαιξαν ένα χαλαρό δίτερμα στις εγκαταστάσεις της Ενωσης από τις οποίες έμειναν ενθουσιασμένοι και το πρόγραμμα προπονήσεων θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι το Σάββατο.

Απόντες ήταν μόνον ο Πέτρος Μάνταλος που έχει ακόμη υποχρεώσεις με την Ξάνθη, καθώς η ακριτική ομάδα περιμένει να δώσει αγώνα μπαράζ για την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και ο Ζόριτς, δεδομένου πως το πρωτάθλημα Μαυροβουνίου είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Στα μεταγραφικά, η Ενωση ενδιαφέρεται έντονα για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, αλλά και για τον Μπρίτο που επίσης αγωνιζόταν στην ομάδα του Περιστερίου.

Η μάχη της Βουλής

Το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ανέδειξε νικητή τον Αρη Βασιλόπουλο, που τόνισε πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Η ουσία των δηλώσεων του κ. Βασιλόπουλου, ωστόσο, έγκειται στο ότι όπως ανέφερε τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά, «το γήπεδο θα πρέπει να δεθεί αρμονικά με τη ζωή της πόλης μας», επιφυλασσόμενος κυρίως για την παραχώρηση στρεμμάτων του Αλσους Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και πιο συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Αυξημένες θέσεις πάρκινγκ από τις 380 που προβλέπονται, χαμηλότερο ύψος στο γήπεδο και σε περίπτωση που χρειαστούν περισσότερα στρέμματα, δενδροφύτευση σε άλλο σημείο του Δήμου, είναι μερικές από τις ενστάσεις του δημάρχου.

Η παραχώρηση των συγκεκριμένων στρεμμάτων του Αλσους, αποτελεί μέρος του σχεδίου του νέου γηπέδου, όπως άλλωστε και το ύψος, συνεπώς μένει να δούμε στην πράξη ποια θα είναι η τοποθέτηση της νέας δημοτικής αρχής. Αύριο, θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, το νομοσχέδιο του γηπέδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή