Συνεχείς δοκιμές από Σάντος

Συνεχείς δοκιμές από Σάντος

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βάρος στην τακτική δίνει ο Φερνάντο Σάντος στην εν Ελλάδι προετοιμασία των διεθνών του, «κατασκοπεύοντας» παράλληλα μία εκ των αντιπάλων της Εθνικής μας στα γήπεδα της Βραζιλίας. Συγκεκριμένα, ο βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ρικάρντο Σάντος μετέβη στη Σαϊτάμα και παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι της Ιαπωνίας με την Κύπρο που έληξε 1-0.

Η Ιαπωνία ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε δίκαια στο τελευταίο εντός έδρας τεστ για τους παίκτες του Τζακερόνι, οι οποίοι σήμερα αναχωρούν για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου θα αντιμετωπίσουν τις Κόστα Ρίκα και Ζάμπια στις 2 και 6 Ιουνίου αντίστοιχα. Υπενθυμίζουμε πως στο Παγκόσμιο Κύπελλο η ελληνική ομάδα θα παίξει με την Ιαπωνία στις 19 Ιουνίου. Θα προηγηθεί ο αγώνας με την Κολομβία στις 14 Ιουνίου, ενώ οι υποχρεώσεις της Εθνικής μας στους ομίλους της τελικής φάσης θα ολοκληρωθούν στις 24 Ιουνίου, στην αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ο Σάντος δοκίμασε στο προπονητικό διπλό με την ομάδα των βασικών τους Καρνέζη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Τοροσίδη, Χολέμπας, Τζιόλη, Κατσουράνη, Μανιάτη, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά και Μήτρογλου.

Να σημειωθεί πως στην απογευματινή προπόνηση το «παρών» έδωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός για να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Εθνική στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα με τους διεθνείς και τον ομοσπονδιακό προπονητή, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει στη Βραζιλία τον καλύτερο εαυτό του.

Την Παρασκευή ενδεχομένως να ξεκαθαρίσει το θέμα του αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος, στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Οι Μάρτιν Γιολ, Ρικάρντο Σα Πίντο και Μάρκο Ταρντέλι, φέρονται να είναι οι πρώτοι στόχοι για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Στην ίδια λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Χουάρντε Ράμος και Κλαούντιο Ρανιέρι. Οι ιθύνοντες της ελληνικής ομοσπονδίας θέλουν να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, έτσι ώστε να είναι έτοιμη η διάδοχη κατάσταση στην Εθνική Ελλάδος για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 και να μη γίνουν βιαστικές κινήσεις την τελευταία στιγμή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή