CAS και Αναστασιάδης «τρέχουν» στον ΠΑΟΚ

CAS και Αναστασιάδης «τρέχουν» στον ΠΑΟΚ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά την αρχική άρνησή της, η ΕΠΟ έστειλε τελικώς όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο CAS για την υπόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της αφαίρεσης τριών βαθμών από τη βαθμολογία των πλέι οφ. Η ελληνική ομοσπονδία ζήτησε από το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο να αποφανθεί άμεσα για το θέμα, για να κλείσει το όλο θέμα, ανεξαρτήτως αν το CAS είναι αρμόδιο ή όχι για να εκδικάσει την υπόθεση. Στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι αν μη τι άλλο θα επισπευσθούν οι διαδικασίες εκδίκασης και θα προκύψει οριστική εξέλιξη πριν χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Παράλληλα με αυτήν την υπόθεση, ο Δικέφαλος έχει ξεκινήσει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό. Είναι θέμα ημερών να επισημοποιηθεί και τυπικά η συμφωνία με τον Αγγελο Αναστασιάδη, με τις υπογραφές των συμβολαίων και την παρουσίασή του. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κρατήσει στο ρόστερ του και την επόμενη χρονιά τον Ινσαουράλδε, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό και τους εκπροσώπους του, ώστε να υπάρξει κοινή γραμμή πλεύσης στις διαπραγματεύσεις με τη Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τον Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος επανέλαβε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Φενερμπαχτσέ. Ο Κοστίν Λάζαρ είναι στα πλάνα του Αναστασιάδη, αλλά μόνο αν δεχθεί τη μείωση που του έχει προτείνει η ΠΑΕ. Στον Ρουμάνο έχει γίνει πρόταση για συμβόλαιο 150.000 ευρώ, μειωμένο κατά 60% σε σχέση με τις αποδοχές του τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Βήμα στο άγνωστο για Αρη

Ουδείς γνωρίζει στον Αρη σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα την επόμενη χρονιά. Είναι δεδομένη η πρόταση του Γιώργου Γαλανού να χρηματοδοτήσει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, αποκτώντας εν συνεχεία το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, όμως η νυν διοίκηση της ΠΑΕ θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να παίξει η ομάδα στη Football League, έχοντας ως «όπλο» την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 106ια. Η παραμονή στη δεύτερη κατηγορία προϋποθέτει πολλά χρήματα, τα οποία σήμερα δεν υπάρχουν στον Αρη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Στεφανίδης αποκάλυψε ότι υπάρχουν επαφές με τρεις ενδιαφερόμενους (εν δυνάμει) επενδυτές.Το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση θα το γνωστοποιήσει η διοίκηση μέσω της σημερινής συνέντευξης Τύπου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή